Уникално! Това изкуство ще ви остави без думи!

Тропическите гори на Амазонка и пъстрото богатство на Кораловия риф влизат в дома ни.

Ако искате да се гмуркате с делфини, да спите върху облаци или да се храните сред планети, значи 3D изкуството е създадено точно за вас. То може да се пренесе върху тавана, пода или стените във всяко едно от

спалня

Уникална спалня

помещенията, като цената на това удоволствие е около 200-250 лв. на квадрат.

Това значи, че за да пренесете величествени водопади на пода в хола си, ще са ви необходими между 3 и 5 бона в зависимост от площта.

Предимства

Саморазливните настилки са един от съвременните хитове в интериорния дизайн. Наричани още полимерни, 3D изработките са особено предпочитани за пода, но могат да бъдат монтирани където вие пожелаете. Те представляват безшевни покрития и едно от основните им предимства е липсата на фуги, в които, както знаем, засяда мръсотия. Освен това тези настилки се почистват и поддържат изключително лесно, защото са антистатични, не задържат прах и са много здрави.

Производителите на полимерни материали гарантират, че издръжливостта им може да бъде повече от 50 години в зависимост от класа на използваните материали и големината на натоварването. Друг безспорен плюс е, че те имат добро сцепление, което ги прави подходящи и за банята.

Въпреки че имат гладка и бляскава повърхност, те не се пързалят, а дори напротив – имат противоподхлъзващи свойства. Заедно с това те не потъмняват и не променят цветовете си с течение на времето, пише „Телеграф“. Устойчиви са и на ултравиолетова светлина, благодарение на което яркостта на цветовете им остава съхранена.

Красота

Но колкото и да са издържливи, след известен период от време (както например е при паркета) трябва да се шлифова и обновява повърхностният слой. Тази поддръжка, разбира се, също ще ви струва пари. Така че въпреки огромния списък с предимства саморазливните настилки имат и своите недостатъци. Освен цената друг техен проблем е процесът на полагането, който отнема значително време. В началото подът се изравнява с бетон, чието съхнене може да продължи и месец.

баня

Да, това е баня!

След това се прави заливка, която съхне още около седмица. Друг негатив е, че при полимерните подове не може да се поставя подово отопление, а те така или иначе са студени като плочките или бетона. Ето защо е много важно да прецените за кои части от жилището ви са подходящи.

Препоръките на производителите са коридори, бани, тоалетни или кухни, защото в тези помещения има аспирация и са по-лесно проветриви.

Що се отнася до красотата на 3D настилките, тя зависи от изображението, което сте избрали да се постави под полимерна заливка. Важно е да знаете, че ако то не е триизмерно, няма как да се постигне такъв ефект.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар