3 козметични процедури, които може да направите, докато сте на работа

промоции

Дефицитът на време не е оправдание за небрежно отношение към външния вид

mlado_lice_s_chistota
Най-модният тренд за милиони жени по целия свят е бюти лънч – или грижи за красотата в обедната почивка. Предлагаме ви идеи за 3 козметични процедури, които са идеални за целта.

Професионално почистване на зъбите

Обикновено в най-добрия случай ходим при стоматолога на всеки 6 месеца или при необходимост. А професионалното почистване без здравословен проблем ни се струва ненужен разход на време и пари. Имайте предвид, че всекидневното миене на зъбите не може да премахне напълно всички остатъци от храна и така постепенно върху емайла се образува плака. Освен че не изглежда добре, плаката е благоприятна среда за развитие на бактерии. Също така ако не се премахне навреме, тя се превръща в зъбен камък, справянето с който е значително по-сложно. Професионалното почистване на устната кухина може да се извърши с механична четка и специална паста или с помощта на апарат. Който и метод да изберете, имайте предвид, че след процедурата е възможна повишена чувствителност на венците, така че хапнете нещо преди посещението при стоматолога.

Масаж на лицето

Масажът помага за съхраняване на младежкия вид на кожата, укрепва мускулната тъкан и повишава тонуса, но за съжаление рядко намираме време за него. Добра идея е да отделите някоя обедна почивка за тази цел. Резултатът е по-гладка, нежна и стегната кожа на лицето, която усвоява по-добре полезните вещества от козметичните продукти.

Масажът на лицето, шията и главата влияе върху общото състояние на организма – намалява умората, подобрява съня, облекчава болките във врата и увеличава работоспособността. Преди процедурата се опитайте максимално да отпуснете мускулите на лицето – притворете очи, отворете леко устата и отпуснете долната челюст – при това положение зъбите не се докосват, езикът се намира в покой и може спокойно да дишате и през носа, и през устата. По този начин ще улесните максималното въздействие на масажа. За най-добър ефект са необходими 10-12 процедури.

Комплексна грижа за лицето

Използването на обедната почивка за тази цел е особено полезно, когато е необходимо бързо да влезете във форма -например ако вечерта имате среща или друго важно мероприятие и трябва да изглеждате възможно най-добре. Правилно подбраната процедура е в състояние буквално за минути да направи кожата по-свежа и сияйна. Обикновено комплексната грижа включва почистване, лек пилинг и маска, чийто състав зависи от индивидуалните нужди на кожата ви, пише „За жената“. В резултат на това се облекчават отоците, изглаждат се фините бръчки, коригира се овалът на лицето.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар