Синът на Мадона отиде да живее с баща си

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Преди няколко месеца 15-годишният Роко напусна майка си Мадона и се пресели от САЩ в Лондон

madonnaroccosplit
Там момчето заживя с баща си Гай Ричи, новата му съпруга Джаки Ейнсли и трите им общи деца. Мадона, която винаги държи да налага собствената си воля, не е съгласна да остави нещата така. Певицата поведе люта съдебна битка срещу бившия си, като го обвиняваше във всички смъртни грехове. Основният й довод срещу режисьора бе, че е „твърде либерален“.

След като опитите й удариха на камък, сега тя е решила да смени тактиката си, споделя неин близък. Мадона планира да даде серия от интервюта по големи световни медии, в които да говори за „неугасващата обич“, която изпитва към Роко. Надява се, че по този начин ще повлияе на решението на съда, трогвайки магистратите.

А какво мисли самият Роко? Тинейджърът признава, че му е омръзнало постоянно да пътува с майка си по турнета. Иска като всеки свой връстник да има постоянен дом, училище и приятели. Споделя, че докато живеели заедно, Мадона
не спирала да бомбардира социалните мрежи със снимки, които го злепоставят – например как той купонясва. Обвинява я и че е твърде властна.

Възможно е реакцията на Роко да е обикновен тийнейджърски бунт. Родителите му обаче са твърде известни и се възползват от характерната за възрастта му неуравновесеност, за да разчистват стари сметки помежду си, пише „Всичко за семейството“. При всички положения човекът, който най-много страда от създалата се ситуация, е любимият им син, смятат американски психолози.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар