Гаджето ми ме предаде

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

След случилото се съм изправен пред сериозна дилема

гаджето

След случилото се съм изправен пред сериозна дилема

Тежи ми това, че гаджето ми ме предаде, без дори да се замисли за последствията.


Преди няколко месеца разбрах, че гаджето ми всъщност не е влюбена в мен, а в брат ми. По всяка вероятност аз съм изиграл ролята на моста, по който да мине, за да стигне до сърцето му.

С гаджето ми бяхме заедно шест години и кроях планове в скоро време да я изненадам с предложение за брак. А тя каква стана?! Тя ме изненада, но крайно неприятно. Освен болката от предателството съм принуден да търпя и подигравките и коментарите на хората, тъй като живеем в малък град, в който нищо не остава незабелязано.

Когато се запознахме с гаджето ми, тя почти нямаше приятели, не беше наясно как да се забавлява и не беше правила нищо щуро. Беше толкова скромна, че на моменти си мислех, че сънувам, защото не вярвах, че съществуват такива хора.
Е, както се казва всичко се учи, та и тя се научи на доста неща.

Изглежда обаче, че покрай останалите неща се е научила и на предателство и изневяра. Хайде, за нея, както и да е, но не проумявам как брат ми можа да ми причини подобно нещо. Поне да беше застанал мъжки пред мен и да ми го каже в очите.
След случилото се съм изправен пред сериозна дилема – на чия страна да застана – на тази на гаджето ми или на брат ми.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар