По-млади с 10 години само с 6 съвета

Възрастта на жената се изписва най-вече на ръцете и на деколтето

подмладяване
Така казват, но де да беше само там. Годините оставят автографи и покрай очите, устните и между веждите. Навсякъде, чак в косите. А те съвсем не изглеждат както преди. По-малко са, по-сухи, изтощени, безхарактерни, сякаш им е все едно.

На вас обаче съвсем не ви е, искате косата си обратно. Аруг е въпросът, че възрастта изобщо не е щедра и няма намерение да преговаря, за да ви я върне. Затова ще трябва да я надхитрите.

ОТНОВО МЕКА КОСА

С маски, които подхранват дълбоко и възстановяват липидите. Може би доскоро не се е налагало да ползвате такива, но възрастта обърква естественото омазняване не само на кожата, а и на косата. Не забравяйте и за термозащита-та, преди да се хванете за пресата или сешоара. И без това усещате косата си твърда и чуплива, няма нужда да утежня-
вате положението с топлинната обработка.

ОБЕМЪТ НЕ Е ЗАГУБЕН ЗАВИНАГИ

Колкото повече се приближавате към 40-те, толкова по-голям е шансът да започнете да виждате бяло в косите. Косата не е така гъста вече. А и тази, която ви е останала, мързелу-ва върху скалпа. Ако не искате да се подлагате на специализирана терапия, която струва средства и не гарантира, че гривата ви отпреди 20 години ще се върне, заложете на стилизирането. Обем, обем, обем, нужен ви е спешно. Козметичната индустрия има какво да ви предложи. Има продукти, подходящи за вашия тип коса. И такива на растителна основа, които няма да я подложат допълнително на стрес.

Маскирайте сивото

Кой каквото ще да казва, сивото е равносилно на старо. Много малко са дамите, на които сребърното
в косите приляга по-елегантно, даже по-шик от естествения цвят. За щастие боята за коса отдавна е открита. Възползвайте се, върне на гривата си част от загубената младост.

ПОДСИЛЕТЕ БЛЯСЪКА

Боядисването на косата ще ви даде известна преднина, но може да не е достатъчно. Намалете честотата на измиването с шампоан, използвайте по-рядко сешоара. Започнете да третирате косата с етерични масла под формата на маски. Ако не се доверявате на готовите в магазина, пригответе ги сами у дома или просто затоплете малко кокосово масло или зехтин и направо го нанесете на косата. Оставете да подейства за около 20 минути и измийте с шампоан.

НАМАЛЕТЕ ДЪЛЖИНАТА

Дори и два сантиметра да отрежете от косата, ефектът ще е положителен. Видимо по-жизнена, по-свежа и добре изглеждаща коса, пише „За жената“. Но ако имате смелост т а да дадете повече свобода на коафьора, резултатът може да е поразителен. По-късата коса се поддържа и стилизира по-лесно. Обновява се по-бързо и не на последно място – придава по-младежки вид.

РАЗЧУПЕТЕ ПРИЧЕСКАТА

Вече не сте за високо стегната опашка, нито за небрежни къдрици от вида „както възглавницата е решила“. Но може да си позволите тук-там по-късо, на места по-дълго. Експериментирайте с нюансите на цветовете, кичурите и зигзага. Спомнете си какво е да имате бретон.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар