3 грешки в общуването, заради които хората могат да ви игнорират

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

На всеки се случва да допуска грешки в общуването

общуване
Но с течение на времето някои грешки се превръщат в част от характера. Какво трябва да избегнете и какво трябва да поправите, за да не се превърнете в досаден събеседник? Как да обувате така, че околните да не ви игнорират?

Това са само 3 грешки, които могат да превърнат комуникацията с вас в мъка.

ТВЪРДЕ ЯВНО ПРЕУВЕЛИЧАВАТЕ ДОСТОЙНСТВАТА И ПОСТИЖЕНИЯТА СИ

Самохвалството дразни дори в случаите, когато имате морално право на него. А когато не е подкрепено с реални заслуги, вбесява двойно. Прекалената скромност невинаги е добър ход, но със сигурност няма да настрои околните срещу вас. Научете се да говорите за постиженията си спокойно и с чувство за собствено достойнство – именно това предизвиква възхищение и не провокира негативи и завист.

ГОВОРИТЕ ПРЕКАЛЕНО ТИХО

Ако околните се напрягат, за да чуят това, което казвате, до тяхното съзнание стигат по-малко от половината ви реплики. А това може да стане причина за раздразнение у събеседника ви. Научете се да говорите така, че да не ви молят постоянно да повтаряте – така увеличавате и шансовете да ви разберат правилно.

ГОВОРИТЕ ПРЕКАЛЕНО СИЛНО

Гръмкият глас не е по-добър от тихия, тъй като ви прави да изглеждате невъзпитан и само-влюбен индивид. Не се опитвайте да се вживявате в ролята на високоговорител – от това няма да станете по-убедителни и репликите ви няма да придобият по-важно значение.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар