Всяка дама трябва да знае това

Вече няма да се притеснявате за червилото си

Вече няма да се притеснявате за червилото си

Вече няма да се притеснявате за червилото си

Всяка дама иска да изглежда перфектно във всеки един момент от деня.

Разбира се най-важното е да сте здрави, а здравето ви може да бъде гарантирано от уреда ХИДРО ХЕЛТ.


Едно от условията за добър външен вид, е червилото. Няма да говорим за цвета на червилото, тъй като всяка от вас вече е направила този избор. Ще ви разкрием обаче начин, благодарение на който ще запазите червилото цял ден върху устните си и няма да се озовете без него на петата минута, след като сте го сложили.

Този лесен трик ще превърне и най-обикновеното червило в изключително дълготрайно. Така вие ще имате самочувствие през целия ден, без да се налага да се поглеждате в огледалото през няколко минути дали не сте си „изяли” червилото.

Вземете една хартиена салфетка (еднопластова) и след като поставите червилото си, я прилепете върху устните. Попийте добре. Оставете салфетката и нанесете тънък слой пудра на прах върху нея.
За предпочитане е да използвате прозрачна пудра за фиксиране и матиране на лицето, но ако не разполагате с такава работа ще ви свърши и пудрата, която използвате обикновено.

Вече сте готови да махнете салфетката от устните си. Не се притеснявайте, тъй като можете да бъдете сигурни, че червилото ще остане върху устните ви. Ако пудрата, която сте използвали не е прозрачна, може да нанесете още един тънък слой червило, пише zajenata.bg.

Уредът ХИДРО ХЕЛТ е гарант за здравето ви.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар