Исках да имам дете, но тя ме излъга и избяга в чужбина

Здравейте! Знам, че много хора няма да ме разберат, дори ще ми се присмеят, но се надявам, че ще има и такива, които поне малко да ми съчувстват.

бебеБях на 14, когато осъзнах, че съм различен. Не ме вълнуваха момичетата, затова пък сърцето ми трепваше всеки път, когато се сблъсквах в коридора на училището с някое красиво момче. Години наред пазех тайната си от всички, а родителите ми и до днес не знаят, че съм гей. Въпреки че живеем във време, в което хомосексуалността не е анатема, не смея да им кажа, защото това ще ги съсипе – аз съм единственото им дете, а те са консервативни хора. Особено баща ми – пенсиониран полковник, който все повтаря, че страната се е напълнила с „меки китки“, защото момчетата не ходят в казармата.

Въпреки това ги обичам и съм им признателен за онова, което са направили за мен, а то не е никак малко. Благодарение на тях имам две висши образования, хубава работа, самостоятелен апартамент, а първата си кола получих още на 20-годишния си юбилей.

Вече минавам 35, преживял съм не една връзка, и сега не съм сам. Няма да ви вкарвам в подробности за любовния си живот, защото проблемът ми е друг. Преди време реших, че трябва да създам дете, за да успокоя родителите си. Мама неведнъж ми е подхвърляла, че няма да затвори спокойно очи, преди да я зарадвам с внук. Така един ден ми хрумна страхотен план – да платя на жена, която да роди бебе от мен.

Бедата е, че попаднах на Мартина – момиче, което изглеждаше мило и добро, но се оказа лукаво и измамно. Срещнах я в един клуб, запознахме се и ми се стори, че е човек, на когото бих могъл да разчитам. Видяхме се още няколко пъти, а веднъж я заведох у дома и тогава й споделих идеята си. Тя беше много въодушевена от нея. Обещах да й платя голяма сума, а след това да се грижа за детето и да го отгледам. Дори не се учудих, че тя твърде бързо се съгласи. Правихме любов само три пъти, когато Мартина ми съобщи радостната новина, че ще ставам баща. Показа ми положителния тест и аз полудях от радост. Още на следващия ден преведох по нейната сметка 5 хиляди лева, както й бях обещал. При раждането щях да й дам още два пъти по толкова, така се бяхме договорили.

Мартина обаче успя да измъкне от мен седем хиляди само за три месеца. Излъга ме, че бременността й е трудна и се налага да спре да работи. Трябвали й пари не само да се грижи за себе си, а и за скъпия наем, който плащала, за консултации с добри лекари и за какво ли не още. Искала да роди безпроблемно, а това се оказало скъпо начинание. Неотдавна получи от мен поредните 3 хиляди и… изчезна. От нейна приятелка разбрах, че е заминала за Италия. Така обаче и не научих дали е направила аборт, или никога не е била бременна, а ме е излъгала. Тази жена ме съсипа окончателно не само финансово, но и психически. И как, кажете ми, да не мразя жените?

Мисля, че не ми остава нищо друго, освен да призная пред родителите си, че съм различен. Моля се на Бога, дано имат сили да го понесат. Платих скъпо, но така и не успях да ги зарадвам с внук. Ако някой е минал по моя път, нека сподели опита си.

Един мъж с нежна душа

Пишете ни и вие на e-mail po.krasivi@gmail.com

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар