3 холивудски любовни истории без хепиенд

промоции

В Холивуд нравите са разкрепостени

madona Двойките се събират, разделят, нерядко разменят партньорите си. Миналото бързо се забравя, бъдещето винаги е светло. Само че има звезди, които съжаляват за пропилените шансове в любовта и биха направили чудеса, за да върнат назад времето.

Мадона и Шон Пен сключват брак навръх рождения ден през 1985-а. 4 години по-късно тя го обвинява в тормоз, той твърди, че не е спирала да му изневерява. Каквато и да е истината, в началото на тази есен се разнесоха слухове за затопляне на отношенията им. Той почти не е пропускал концерт от турнето й и двамата многократно са били засичани да пият кафе по терасите на скъпи хотели. „Някога Шон много се ядосваше от твърде разголените ми сценични тоалети – казва Материалното момиче. – Но след един концерт от последното ми турне най-после ми изпрати писмо, в което признава, че харесва изкуството ми.“ Тя добавя, че винаги е съжалявала за раздялата им и не би имала нищо против да си дадат втори шанс.

Джерард Бътлър се запознава с Джесика Бийл през 2011 г. при снимките на филма „Игри на сърцето“. Двамата изживяват кратък романс, но той решава, че му е рано да се обвързва. Актрисата година по-късно сключва брак с певеца Джъстин Тимбърлейк. Днес Джерард Бътлър признава колко го е яд, че не е бил по-зрял и настоятелен.

Пак през 2011-а лумва искра между Пъф Деди и Камерън Диас. Само че рапърът не оценява подобаващо блондинката и тя се врича на друг – певеца и китарист Бенджи Мадън. След като научава за брака им, Пъф Деди въздъхва пред приятели: „Ако не бях изпуснал шанса си от глупост, днес нещата можеха да са съвсем различни“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар