Модерни джаджи извайват кръшна снага

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Искаме нов телефон, качваме на лаптопа всяка полезна програма

обръч А арсеналът от оръжия за поддържане на стройно тяло си остава традиционен.

Фитнес индустрията е една от най-бързо развиващите си. Докато преди 10-ина години се разработваха масивни машини, сега се инвестира в малки помощници за домашни тренировки. Те са лесни за използване, с достъпна цена и не заемат място. Струва си да ги включите в писмото до Дядо Коледа, особено ако в обещанията за новата година сте си набелязали редовни тренировки.

Малки топки с голям ефект. Те са като обикновените детски играчки, но са от по-еластичен и плътен материал. Така при тренировка с тях се налага да влагате повече енергия и усилия, за да ги стиснете. С крака или с ръце, зависи от конкретното упражнение. Обикновените коремни преси повишават ефективността си с 30-40% при използването на този уред. Стиснете го с крака. След това ги повдигайте и пускайте на пода бавно и плавно, без да отслабвате натиска върху топката.

Масажен обръч. Още една заемка от детските играчки. Различното е, че обръчът не е еластичен, а по вътрешната му страна има поредица от бубуни. Така при въртенето му на кръста или ханша допълнително масажирате тези най-проблемни области.

Еластичен кръг. Той е с диаметър около две педи и има ръкохватки. С него се увеличава натоварването при упражнения за буквално всички мускулни групи. Особено ефективен е при оформяне на краката. При стискането му се активират и най-дълбоко разположените мускулни групи. Комбинира се най-добре с комплекси от системата пилатес.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар