Гуинет Полтроу следи изкъсо новото гадже на бившия си

През април Гуинет Полтроу и Крис Мартин се разведоха след 10-годишен брак

гуинет Оттогава фронтменът на групата „Колдплей“ смени няколко жени, а актрисата афишира връзка със сценариста и режисьор Брад Фалчук.

Не е ясно дали красивата блондинка е прежалила доскорошния си съпруг. Тя прекарва всеки голям празник с него, постоянно му се обажда, за да му иска съвети за щяло и нещяло, двамата заедно се грижат за възпитанието на децата си Епъл и Моузес.

Гуинет не изпуска от поглед и новата приятелка на бившия си – британската актриса Анабел Уолис. Непрекъснато я кани на срещи, за да се запознаят, дори твърди, че сигурно ще се сближат.

Британката тактично отказва. Русата
фурия обаче е решена да я склони на всяка цена. Последната й акция е семейно пътешествие до Мексико за Деня на благодарността на 26 ноември, за което е резервирала места за Крие и Анабел, Брад Фалчук и самата себе си.

Актрисата твърди, че не ревнува бившия си, а се стреми да удовлетвори душевните си потребности. Макар че е отгледана в две религиозни традиции, тя не изповядва нито една от тях. Майка й е протестантка от холандски произход, баща й е наследник на източноевропейска еврейска фамилия. Гуинет обаче е последователка на движението „Ню ейдж“, според което всяка раздяла трябва да бъде „съзнателна“, а след нея
бившите партньори са длъжни да останат приятели в името на общото минало и децата си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар