3 грешки, които могат да превърнат бельото в причина за болести и неразположения

Комбинацията от топлина, пот и триенето между краката може да бъде не само неудобна, но и нездравословна

гащи Стегнатото и от неподходяща материя бельо може да насърчи растежа на кандида, и да доведе до непоносима гъбична инфекция.

Това не е единственото нещо, което трябва да ви притеснява. Когато бактериите пътуват отзад напред, това увеличава риска от заразяване с неприятна инфекция на пикочните пътища. Тази инфекция може да бъде предотвратена, ако обърнете специално внимание на това, което носите под талията.

Преди да сложим какъвто и да било вид долно бельо, трябва да сме наясно, че то както и ежедневните ни навици имат огромно значение за здравето ни „там, долу“.

Грешка №1 – прекалено стегнати гащи

Ако сте притежатели на възтесни бикини, трябва да сте готови да посрещнете гениталните охлузвания и вагиналното раздразнение, причинени от парчето плат в интимните ни области. Това е особено валидно за дами, които са в менопауза. Техните вагинални стени са по-тънки и всяко бельо, по-тясно от необходимото, може да доведе до възпаление.

Грешка №2 – оформящо бельо

Обичате корсетите и носите стягащо бедрата и ханша бельо – тогава не се изненадвайте, ако засегнете здравето на нервите и намалите кръвообращението в интимната област.

Грешка №3 – синтетика и коприна

Специалистите съветват парчето плат на дъното на бикините винаги да е от памук. Останалата част е въпрос на предпочитание. Важното е материалът да може да „диша“. Забравете за синтетиката и носете копринени гащи само в
изключително редки и „важни“ случаи. И двете материи не „дишат“, което увеличава риска от задържане на влагата в бельото. Това пък от своя страна може да доведе до появата на бактериална инфекция. Дамите, които се потят по-обилно, е добре да сменят бельото си два пъти на ден.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар