Можем ли и доколко да разчитаме на съвременните антицелулитни кремове?

Един антицелулитен крем само не е достатъчен

celulit Ако разчитаме само на антицелулитните кремове, нищо няма да постигнем с проблемната портокалова кожа. За да са гладки краката и дупето ни, е нужно да спазваме хранителен режим, да спортуваме, да пием повече вода. Но все пак в борбата с досадния проблем може да ни помогнат някои кремове.

Повечето от кремовете са с временно тонизиращи и хидратиращи съставки, които помагат за подобряване строежа на кожата. Ефектът може да е незабавен, но е временен – ще свърши работа за интимна среща или за ден-два. Дълготрайният резултат обаче се дължи на специална смес от активни съставки, които изпълняват множество задачи – активиране на метаболизма, стимулиране на клетъчната обмяна, изхвърляне на излишна течност, дори разлагане на мазнини.

Например кофеинът стимулира метаболизма на мазнините, помага за извличането на събраните течности в мастните клетки и подобрява кръвообращението. Друга ключова съставка е ретинолът. Той е производно на витамин А, което подсилва възобновяването на кожата и производството на колаген. Често се използва и в кремовете за лице, като подобрява еластичността на кожата. Друга съставка унищожител на целулита е аминофилинът. Според някои специалисти той навлиза в кръвообращението и разгражда мазнините в клетките.

Повечето антицелулитни кремове са комбинация между най-новите технологични достижения и заслужили доверието ни естествени или билкови съставки като:
– стимулира кръвообращението и е силен антиоксидант, забавя процеса на стареене, участва в борбата със свободните радикали, които са една от причините за отпускането на кожата.
– тази трева увеличава производството на колаген. Полезна е за кръвообращението и има диуретични свойства. Установено е, че подпомага зарастването на рани и възстановяването след изгаряне.
– естествен стимулант със силно диуретично действие. Ускорява метаболизма и има антиоксидантни качества.
– помагат за привличането на вода в кожата и така целулитът не е толкова очевиден, тъй като трапчинките се запълват.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар