Как да направим плътните устни изкусителни?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Когато природата ви е дарила с изкусително плътни устни, най-добре е да знаете как да ги запазите такива

устни
Има един начин, чрез който сексапила на плътните устни може да бъде не само запазен, но и подчертан. И това съвсем не означава, че трябва да вземете възможно най-огненото червило.

Ето какъв е трика за изкусително секси плътни устни.

Прозрачният или цветният блясък е отличен помощник за по-плътни и обемни устни. Блясъкът се различава от червилото по това, че не подчертава напукването и фините бръчки по устните. Може да го ползвате и заедно с червило, за да подчертаете цвета и да подсилите сиянието му. За да се разпредели блясъкът равномерно по повърхността на устните, е необходимо предварително да ги хидратирате с подхранващ балсам. За визуално уплътняване предварително очертайте контурите на устните с молив с телесен цвят – след това нанесете блясъка, като внимавате да не излиза от контурите.

Ще придадете обем, като сложите капка прозрачен блясък в средата на долната устна и размажете внимателно. По-гъстият блясък за устни осигурява „лакиран“ ефект, но е по-труден за нанасяне, тъй като има по-плътна консистенция. Ако го ползвате редовно, добре е няколко пъти седмично да правите пилинг на устните и да нанасяте блясъка със специална четка с апликатор, за да осигурите равномерно покритие.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар