Намерите идеалните слънчеви очила

Слънчеви очила имат магически начин за незабавно преобразуване и скриване на проблемните области. Така че, независимо дали не ти се поставя грим или си с уморени очи, слънчеви очила може да бъдат най-добрият ти приятел през това време. Тук са най-добрите слънчеви очила според формата на лицето.

Тясна брадичка
Онези, които са с тесни брадички, като Виктория Бекъм, трябва да се сдобият с модел с кръгли стъкла, които ще смекчат формата на брадичката.

Широко чело
Покрийте широкото чело с чифт слънчеви очила с правоъгълни рамка, като Кайли Миноуг.

Дълго лице
Ако имате продълговато лице с широко чело, може да намалите ефекта, с чифт големи слънчеви очила в квадратна форма, които ще ви помогнат да скриете дългото лице и също да ви предпази от слънцето.

Тясно лице
Ако имате стройно, тясно лице, подходящи ще са чифт кръгли големи слънчеви очила. Те всички са на мода това лято, плюс това са добри при скриването на уморени очи.

Квадратно лице
Ако имате квадратно лице като Кейт Мос, изберете вдъхновените от 40-те години авиаторски слънчеви очила. Те изглеждат супер шик и ще компенсират силната челюст.

Кръгла брадичка
Ако имате кръгла брадичка като Кейт Беконсейл, опитайте ъглови рамки, за да се създаде приятен контраст с закръглеността на вашите линии.

Пълни бузи
Ако искате да скриете пълното си лице или бузите си, пробвайте с обгръщащи стъкла без рамки като Сиена Милър.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар