Експресно премахване на черните точки

Ефектът е видим веднага

Със сигурност черните точки по лицето ви, не са от най-приятните „явления”.

Едва ли сте предполагали, че съществува толкова лесен метод за справяне с тях.
За да си приготвите у дома средството, с което ще заличите черните точки като с гумичка и то за кратко време, са ви необходими само два продукта – натурален ябълков оцет и метличина.

Тази вълшебна домашна смес се справя без никакъв проблем с досадните черни точки, които се настаняват по брадичката, сякаш са у дома си и нямат никакви намерения да се махнат.
Смесете две супени лъжици изсушена и предварително наситнена метличина със същото количество натурален ябълков оцет. Разбъркайте добре двете съставки и след като сте получили еднородна консистенция, вече сте готови за употребата й.

Ефектът е видим веднага

Ефектът е видим веднага

Разтърквайте в продължение на десет секунди в областта, която е засегната от досадните черни пъпки. Ще останете изненадани от ефикасността й, тъй като ефектът й се забелязва веднага.

За да почистите порите на лицето, можете да използвате активен въглен. За целта са ви необходими следните продукти:
½ таблетка активен въглен
1 ч.л. прясно мляко или вода
½ ч.л. желатин

Направете активния въглен на прах, добавете желатина и млякото (водата) и разбъркайте добре. Поставете сместа в микровълнова фурна за 15 секунди, изчакайте да се охлади и нанесете с помощта на четка върху лицето. След 10-15 минути я отмийте с хладка вода. Маската не е подходяща, ако имате лишеи по кожата, пише framar.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар