Защо Азис отказа на Нико Тупарев?

Азис е отклонил изключително добре подплатено предложение от продуцентите на „Биг Брадър Ол Старс“. Той не пожелал да влезе в Къщата край Нови хан.

И преди време, и сега договорът бил за 120 000 лева, като разликата е, че последният етап от тазгодишния „Биг Брадър“ ще продължи само месец. Тоест Азис сега е имал възможност да заработи никак нелошата за обикновения българин сума само за 30 дни – чисто по 4000 лева дневно. Изпълнителят обаче отклонил офертата.

азисМотивът на певеца да откаже на „Ол Старс“ били предстоящите му концерти в Истанбул в началото на декември.

Откакто пусна клипа на последната си песен „Хабиби“, който се превърна в абсолютен хит, за по-малко от десет дни от южната ни съседка пристигнали общо 8 покани за участия до края на годината. Васил обаче е отклонил част от тях и е приел само две. Заради желанието му да се наложи в Турция, певецът преценил, че няма смисъл да си дава зор за шоуто и да се излага в национален ефир, въпреки солидната сума, пише „Уикенд“. Азис вече е участвал във „ВИП Брадър 2“.

Затова той нямал никакъв интерес да емигрира край Нови хан. Изпуснал се пред колеги от чалга средите: „Ако Тупарев и компания ме искат, да изпратят оферта с 300 000 лв. Тогава вече ще си помисля“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар