Еминем прости на майка си, Бионсе не може да понася баща си

Кои са знаменитостите, които имат влошени семейни взаимоотношения?

еминем Бионсе държи кариерата си на баща си Матю Ноулс, който дълги години бе неин мениджър

Но когато певицата стана достатъчно богата и известна, реши, че родителят й се облагодетелства на неин гръб и го уволни. Днес двамата почти не се виждат.

Същата е историята на Линдзи Лоън. След дългогодишни съдебни битки с баща си Майкъл за пари, които той й дължи, тя вече не му се обажда дори по телефона.

Дженифър Анистън и Бритни Спиърс са прекратили контактите с майки си, защото дамите са се оказали твърде приказливи пред медиите относно личния им живот.

Има и изключения. Еминем напоследък преосмисля лошото отношение към майка си Деби, белязала детството му с алкохолни запои, срещи с неподходящи мъже и бедняшки живот в каравана. Рапърът твърди, че й е простил и че не би бил това, което е в момента, ако не беше имал точно такъв живот.

Лейди Гага сега е изключително близка с майка си Синтия Джерманота. Невинаги обаче е било така. Възрастната дама споделя, че в бурните си тийнейджърски години дъщерята й е разбила нервите. Сега страстите са утихнали и двете обожават да ходят на шопинг.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар