Избавете се от досадните комедони

Сякаш по неписан закон се появяват в най-неподходящите моменти

Досадните комедони могат да вгорчат живота на всяка една дама, тъй като сякаш по неписан закон се появяват винаги в най-неподходящите моменти.

Не изпадайте в паника, ако забележите, че върху лицето ви се е появил поредния комедон, а приложете някой от следните изпитани методи за премахването им:

Сякаш по неписан закон се появяват в най-неподходящите моменти

Сякаш по неписан закон се появяват в най-неподходящите моменти

Един от методите за лечение на комедони е хормоналното лечение. Нерядко контрацептивните препарати имат много добър ефект върху неприятните комедони. Препоръчително е да посетите гинеколог, който да определи най-подходящия за вас медикамент, както и схемата му на прием.

При кожни проблеми можете да се доверите на лосиона ИН ДЕРМА.

Почиствайте лицето си с препарати, които отстраняват ефикасно мъртвия слой клетки. Най-подходящи за целта са ексфолиантите или продуктите на основата на салициловата киселина.

Понякога слънчевите бани могат да са от полза за овладяването на появата на досадните комедони. Слънчевите лъчи насърчават беленето на кожата, което деблокира порите. От помощ могат да ви бъдат и солариумите. Преди да прибегнете към каквото и да е лечение обаче, най-добре би било да се посъветвате със специалист.

Понякога, колкото и странно да ви се струва, причинител на комедоните може да бъде мазната коса, която се опира в лицето и разпространява замърсяванията. Ако страдате от мазна коса, най-добре е да я държите далеч от лицето, пише ezine.bg.

Лосионът ИН ДЕРМА може да ви помогне при голяма част от кожните проблеми.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар