Успелите мъже харесват жени със самочувствие

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Погрешно е схващането, че успелите мъже предпочитат жени, които да стоят в тяхната сянка

жена успяла Стереотипите отдавна са се променили и истински реализираните бизнесмени предпочитат дами, с които могат да разговарят на всякакви теми, които им оказват морална подкрепа и достойно ги представят в обществото.

Успелите мъже харесват 5 основни качества у изградилите кариера жени.

1. Самочувствие. Тъй като са твърде заети в работата си, бизнесмените нямат време да изслушват оплакванията, злословията и молбите на партньорките си. Затова харесват дами, които са уверени във външността и интелекта си и нямат нужда от постоянни уверения в любовта им.

2. Самостоятелност. В природата на мъжете е да се стремят да печелят повече от жените. Нямат обаче нищо против партньорките им да изкарват достатъчно пари, за да посрещат поне собствените си нужди. Още по-добре е, когато дамата сама кара колата си, има индивидуални служебни интереси, кръг от познанства, който не съвпада с неговия. Това му дава достатъчно време, за да поддържа собствените си служебни контакти, без постоянно да обръща внимание на партньорката си.

3. Безупречна външност. Колкото и да ценят женския характер, мъжете не могат, а и не желаят да избягат от стереотипа. Държат дамата до тях да е с привлекателно лице и тяло, да се облича добре, да има изискани маниери. Затова не се занемарявайте дори за миг, колкото и да сте заети. Помнете също, че елегантната визия ви помага да изглеждате по-сериозни и в работата.

4. Домакински умения. За ужас на повечето бизнесдами дори най-авангардно мислещите мъже обичат вкъщи да им е чисто и подредено, а трапезата да е богато отрупана. Ако можете да си го позволите, наемете домашна помощничка. За мъжете „домакински умения“ е и по-широко понятие, включващо таланта ви да обзавеждате красиво стаите, да отглеждате цветя и домашни любимци, да бъдете сърцето на компанията, когато каните гости.

5. Майчински чувства. Няма нужда мъжът до вас да го изисква, за да обичате децата си и да се грижите за тях, пише „Всичко за семейството“. Това желание е вградено в душата на всяка жена, така че се постарайте умело да балансирате между служебните и личните си дела, за да бъдете еднакво успешни във всички житейски области.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар