Момичета! Сигурни ли сте, че сте с правилния човек?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

При всички двойки има проблеми – дори и най-влюбените хора се карат, но след това се сдобряват и продължават напред.

ne e za teb

Дали гаджето ти не е за теб

Но има двойки, при които ако не двамата, то поне единият от партньорите е убеден, че нещо куца.

Представяме ти 8 признака, че човекът до теб не е най-подходящият. Ако тези ситуации или част от тях се отнасят до теб, време е да промениш нещо – най-добре потърси любовта другаде.

ЧУВСТВАШ СЕ НЕОБВЪРЗАНА

Имаш гадже, но не се усещаш в партньорство, защото той е вечно зает. Или ще е до късно на работа и все е уморен, или пък няма как да отложи срещата с приятелите си, за да излезете заедно. Писвало ти е приятелите да те питат, защо сте толкова рядко заедно. И, да, защо всъщност?

ПРЕСТРУВАШ СЕ

Когато сте заедно, все внимаваш да не кажеш нещо погрешно. Правиш се, че иресваш неща, които изобщо не те интересуват. Откакто се срещнахте, коренно промени стила си на обличане. Защо? Къде изчезна твоята индивидуалност? Не е ли време да намериш мъжа, който ще те харесва такава, каквато си?

НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ БЪДЕЩЕТО ВИ ЗАЕДНО

Опитваш се да си представиш какъв би бил животът ви след 5 или 10 години, но картинката е доста замъглена. Дори не си убедена дали някога ще заживеете заедно, ще се ожените и ще имате деца. Изобщо не си сигурна дали въобще искаш да имате общо бъдеще. Бъди честна – не мислиш ли, че тази връзка няма шансове?

НЕ ПОЛУЧАВАШ ПОДКРЕПА

Имаш нова работа и се стараеш максимално да я запазиш, или пък ти предстоят тежки изпити и хвърляш много усилия за подготовка. Партньорът ти сякаш не забелязва. Имаш нужда човекът до теб да те подкрепи, да те насърчи, да ти е опора, но за гаджето ти това са си твои работи.

НЕЩО НЕ ТИ Е НАРЕД

Звучи отнесено, но и така се усеща – пеперудите в стомаха са заменени от странно присвиване. Влюбена си, поне така мислиш, но нещо не ти е като хората. Не ти е спокойно, не се чувстваш добре. Каква ли е причината? Въпросът по-скоро е в кого е причината.

ЧУВСТВАШ СЕ ПОДЦЕНЕНА

Партньорът ти никога не приема решенията ти, мисли ги за незрели и те критикува за действията ти. Или пък все върши нещата вместо теб, защото щял да се справи по-добре. Момиче, крайно време да поставиш господина на мястото му и да му кажеш колко бързо взимаш решение за раздяла – и то окончателна.

НЕ СЕ ЧУВСТВАШ СВОБОДНА

Непрекъснато трябва да даваш отчет за всяка своя стъпка. Партньорът ти се бърка в живота ти и взима отношение по въпроси, чието решение зависи само от теб. Не смееш да излезеш сама с приятели, защото все имаш усещането, че това не е хубаво. Само си представи женските партита и морските забавления, когато решиш да разбиеш ключалката на златната си клетка!

ПЛАЧЕШ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО СЕ СМЕЕШ

Това е най-сигурният признак, че гаджето ти не е подходящият човек за теб. Връзката ви трябва да те кара да се усмихваш. Ако от очите ти по-често се леят горчиви сълзи, значи не си щастлива. Горе главата, грабвай багажа и тичай към своето щастие – то те чака някъде другаде!

Източник – сп. Блясък

Разведените! Ако обичате децата си, не правете така!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар