Накарайте го да ви желае до полуда

Ето как да го направите според специалиста Алекс Картър

Известният треньор по запознанства и отношения Алекс Картър издава няколко техники, с които ще накарате силният пол да ви желае до полуда.

Разработената от него система ще накара да получите човека, когото искате. Алекс Картър е събрал всичките си изследвания в книгата „Накарай го да те желае”.
В нея авторът е посочил няколко нетрадиционни начина, с които да накарате даден човек да се почувства привлечен от вас и да ви желае до полуда.

Един от съветите на автора е много лесен, но повечето жени пренебрегват с лека ръка. Алекс Картър съветва винаги да се правите на заета, дори и да не е така. Той е категоричен, че в никакъв случай не трябва да създавате впечатление, че едва ли не стоите постоянно до телефона в очакване да звънне.

Ценните съвети на специалиста Алекс Картър ще ви бъдат от голяма полза

Ценните съвети на специалиста Алекс Картър ще ви бъдат от голяма полза

Дори и да е така, не трябва да го издавате, за да накарате силния пол да ви желае.
При всички положения това, че звъни през пет минути си има своето логично обяснение, но изчакайте да позвъни няколко пъти и едва тогава вдигнете телефона.

Другият важен съвет, който отново често бива пренебрегван е да се чувствате добре в кожата си. Вероятно сте наясно, че едно от основните правила да ви харесат околните е вие самата да се харесвате и да се чувствате секси в кожата си.
Запомнете, че красотата се крие във вашето излъчване, а когато се чувствате секси, той ще ви възприеме по същия начин.

Не занемарявайте външния си вид, колкото и тривиално да ви звучи. Той също е от значение особено, когато връзката ви се намира в самото начало.
Най-важното е да обичате себе си и околните също няма да могат да ви устоят, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар