Запознайте се с тези типове, защото могат да отровят живота ви!

Приятелката, която яде, без да пълнее

Най-лошото нещо е да излизате с тази супер приятелка, която познавате от години.

hora-priatelkata yade i ne palnee

Тя яде и не пълнее!

Тя обожава мелбите, пиците, шоколадите, спагетите и не спортува нищо. Не се бои от палмовото масло, тортите със сметана или пържените картофки. Самата тя обича да готви – при това все калорични вкусотии. Тъй като е най-добрата ви приятелка и вие я обичате и харесвате, и въпрос не може да става да й завиждате. Освен в момента, когато се качите на кантара, след като сте яли същите неща като нея! Значи ще трябва да се разграничите от нейния начин на хранене и да си изградите свой. Хранете се здравословно и се гордейте с това, защото така ще сте здрави по-дълго, отколкото тя. Рано или късно това неблагоразумие на приятелката ви, ще се отрази на здравето й.

Всезнайкото

Какъв кошмар е този тип! Досадна лепка, на която трудно можеш да запушиш устата. Няма по-голямо наказание от сблъсъка с човек, който знае всичко за всичко и всички и най-лошото – държи да го споделя с другите постоянно и без задръжки!

hora-vseznajko

Той знае всичко!

Разбира се, приятно е да разговаряш с образован и добре информиран човек, чиято обща култура изглежда бездънна, но проблемът е, когато това общуване започне да тежи и да потиска другите. Особено, ако всезнайкото всъщност не е интелигентен и добре информиран, а просто си въобразява, че знае много и дрънка глупости, без да съзнава колко е жалък. Най-лошото е именно такъв тип, който си вярва, че е осведомен по всички въпроси и не се колебае да ви просвещава по тях с такъв апломб и упоритост, че на вас ви иде да си плюете на петите и да се втурнете да бягате, да бягате, докато най-сетне успеете да се спасите някъде, където и да е, само и само да сте далече от него. Решението: кажете му директно, че не е прав и че мъдростта и интелигентността изискват също и умение да слушаш, не само да говориш.

Досадният съблазнител

Трябва да признаем че винаги ни е приятно да получим комплимент, дори от напълно непознат. Това ни се отразява добре на самочувствието.

Голям досадник!

Голям досадник!

Не така обаче стои въпросът със сваляча, който ни се лепва като ваденка и не ни оставя на мира. Несъмнено вече сте срещали такъв тип. Той е изпълнен с добри намерения и искрено възхищение към вас. Но е толкова непоносим. Напразно сте се опитвали да го накарате да проумее, че няма никакви шансове, че каквото и да направи, няма да си промените отношението към него, уви, безуспешно, той не се отказва да ви преследва. Неуморен и неотклоним е. Мил е и в същото време ви отблъсква неудържимо. Време е да му натриете носа – най-добрият начин за това е да му покажете, че имате мъж в живота си.

Съвършената жена

Всички жени са съвършени, поне на теория. Но някои и изглеждат такива, с което пораждат у другите чувство на малоценност.

Съвършената жена

Съвършената жена

Тя е красива, има чудесен съпруг, умни и добре възпитани деца, направила е кариера или поне се наслаждава на интересна професия, накратко: класи е над вас. Още по-лошо: тя е чудесна, мила и никога не сте я виждали да си изпусне нервите. Няма нищо по-изнервящо от идеалните жени, тъй като човек не може да не ги харесва или поне уважава и въпреки това дълбоко в душата ни се заражда едно малко неприятно желание най-сетне да успеем да открием някакъв недостатък и у тях, нали е така? Още една причина да се чувстваме още пo-зле, този път заради чувството на вина.

Ако искате да сте щастливи, не правете така!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар