Още едно бебе за Никол Кидман?

Бившата съпруга на Том Круз обича децата, и затова иска още едно бебе в дома си

никол кидман „Луда съм за бебета и искам на всяка цена да се сдобия с още едно дете“, споделя в интервю холивудската звезда Никол Кидман. Австралийската актриса е на 48 години, затова е решила да се възползва от възможностите, които дава сурогатното майчинство. Според американското списание „Ин тъч“ Никол и съпругът й – музикантът Кийт Ърбън, вече са разговаряли с различни кандидатки и са открили перфектната жена, която да износи и роди тяхното бебе. Двамата били на седмото небе от щастие.

Носителката на „Оскар“ най-напред искала да забременее с методите на асистираната репродукция. Но когато лекарят й казал колко малки са шансовете, тя се ориентирала към вариант Б. Актрисата не крие, че този път се надява семейството й да се увеличи с момченце.

Преди няколко месеца изкусителната блондинка с порцеланова кожа и ръст 180 см написа в социалната мрежа по адрес на съпруга си: „След 9 години заедно и двамата сме благодарни, че сме се намерили и че се обичаме. Това е правилната комбинация“.

През 2008-а тя го дари с първородна дъщеря. Три години след Сънди Роуз на бял свят се появи сестричката й Фейт Маргарет благодарение на сурогатна майка. Според известните родители двете момичета нямат никакво желание да стават актриси. Сънди иска да е ветеринарна лекарка.

Никол Кидман има две осиновени деца от брака си сТом Круз, продължил от 1990 до 2001 г. – Изабел Джейн (22) и Конър Антъни (20).

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар