Как се забавляват съвременните младоженци преди сватбата?

Хиляди чужденци се стичат в България, за да отпразнуват края на ергенския си живот по възможно най-запомнящия се, евтин и екзотичен възможен начин.

Причините за това са няколко – едната е, че младите хора пътуват все повече, което чувствително увеличава смесените бракове, а другата е, че страната ни е известна с евтиния си алкохол и разюзданите партита.

Адреналин

Всичко, което сме виждали в холивудските филми за ергенските забавления, се изпълнява по конец, че даже и отгоре от родните агенции. „В последните години бъдещите младоженци, особено тези от други държави, не се задоволяват само с обикновен купон в бар за възрастни и здраво наливане с алкохол, а искат нещо по-интригуващо“, обяснява Пламен пред в. „Телеграф“, който е собственик на „Ергенско парти“. Това е и моминско партипричината все по-често да се търсят услугите на фирми, които да осигурят на булките и младоженците нещо незабравимо и неповторимо. А що се отнася до това колко грандиозно и пищно ще е събитието, то всичко зависи от възможностите на жениха или на неговите другари.

„Един от най- впечатляващите клиенти, които съм имал, е едно момче от Холандия. Неговите приятели му организираха „отвличане“ изненада“, спомня си Пламен. Подсигурили са им бус, в който набутват насила младоженеца, като първо му слагат черна качулка на главата, така че той да се помисли за отвлечен. След това приятелите му го карат до малко летище, където го качват в самолет. И щом се издигат до 3000 м. височина, му махат качулката, за да види, че е екипиран за скок с парашут. „Мъжът имаше време само да се огледа, да разбере, че поне има инструктор със себе и полетя. Щом се приземи, го посрещнаха приятелите му с шампанско. Той беше много бесен и крещеше „ще ви убия“, но щом адреналинът поспадна, прихна да се смее и купонът започна“, допълва организаторът. След шокиращия скок са откарани в хотелски комплекс, за да завършат вечерта.

Mит

Класическата представа за последния запой до такава степен се асоциира със стриптийз, че сякаш е напълно естествено всяко такова да бъде пълно с красиви, разголени, кълчещи се на пилон хубавици. Вече обаче съвсем не е така. Оказва се, че за повечето господа тези изживявания са клиширани и скучни, а немалко от тях и незадоволителни. Голяма част от младоженците пък се страхуват дори да пипнат момичетата, за да не се изтълкува това погрешно и после годениците им да се цупят седмици наред.

„В случаите, когато мъжът е чужденец, често се случва той и неговите приятели да дойдат у нас с представата, че тук всичко е позволено и всички жени са лесни и това ще им направи купона весел. Щом обаче се срещнат с реалността, остават малко разочаровани, защото партито може да стане супер и без порнография, да бъде стилно“ казва Пламен. Въпреки това изключително често можем да станем свидетели на партитата на англичани в столични клубове и ресторанти. Някъде по средата на вечерта пристига някоя пищна мадама, завърта се за един танц, събира паундите на добре почерпените островитяни и си тръгва.

Маратон

„Нашият най-колоритен клиент в последните месеци е един англичанин, сгоден за българка. Той пристигна с голяма компания младежи, настроени за щуреене. Бяха решили да правят бирен маратон из столичните заведения“, отбелязва собственикът. Идеята е била да обиколят възможно най-много барове, които предлагат българска бира. Така обаче след поредната халба веселяците решават, че пивото вече им е омръзнало и е време за следващото ниво. И какво по-подходящо след бира да се премине на уиски.

По пътя на тази логика ергенуващите завършват нощта си в уиски бар. Други ергени пък предпочитат да заменят екстремните преживявания с демонстрация на лукс и класа. В този случай пред сватбеното тържество е по традицията „три дни яли, пили и се веселили“. По-разточителните чужденци затварят цели хотелски комплекси, за да бъде база, персонал и място само на тяхно разположение. „Около басейна обикновено става най-весело, защото е на открито, пространството е огромно, няма ограничения и празнуването може да продължи и на другия ден“, разкрива Пламен.

Булки

Прието е мъжете да се притесняват повече от минаването под венчилото и съответно да се стараят последната им „свободна“ вечер да е по-дива. Затова част от дамите са леко резервирани и не влагат толкова ентусиазъм в моминската си вечер. Но, разбира се, има и изключения, които компенсират и за останалите.

„Случва се наши клиентки да са напълно наясно какво искат и как желаят да им се случат нещата.
Един такъв пример е дама, която си беше харесала известен стриптийзьор и настояваше точно той да е гост на нейния купон. Оказа се, че в този момент той е в чужбина, но намерихме начин да го докараме и заедно с цяла група еротични танцьори забавляваха дамите“, припомня си с усмивка Пламен.

Цени

Ако искате партито да е по учебник и да не се лишите от никакви преживявания и емоции, то ергенският запой може да е сериозно перо в бюджета на младоженците. Средно началната сума е между 500 и 800 лв. за 10 души. В тази цена се включва абсолютно всичко – от колата, която ще ви вземе от посочен адрес, през програма, организация на цялото време, резервации на всички места, алкохол и музика. Разбира се, сумата може да расте до нечувани висоти в зависимост от желанията и претенциите ви.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар