Изпитан начин за премахване на черни точки

Тази маска ще освежи кожата ви и ще изравни пигментните петна

Ако и вие сте попаднали в плен на досадните черни точки, не бива да се отчайвате, тъй като съществува изключително лесен начин за премахването им.

Лимонът е един от универсалните дарове на природата, който има редица полезни свойства. Той се използва не само в кулинарията, а за засилване на имунитета, почистване на кожата от мъртвите клетки, отстраняване на разширени вени, подобряване на тена и др.

Той е в състояние да премахне досадните черни точки по естествен начин.
Продуктите, които са ви необходими, за да си приготвите в домашни условия вълшебната маска, която ще ви избави от досадните черни точки, са мед и лимон.
Вземете половин лимон и го смесете с 1 с.л. чист пчелен мед.

Тази маска ще освежи кожата ви и ще изравни пигментните петна

Тази маска ще освежи кожата ви и ще изравни пигментните петна

Нанесете маската върху предварително почистено лице с помощта на памучен тампон и я оставете за пет минути. След като изтече времето я отмийте със студена вода.

При псориазис и други кожни проблеми се доверете на доказаното действие на лосиона ИН ДЕРМА.

Тази маска ще ви помогне не само да се избавите от черните точки, а и от увисване на кожата, разширени пори, пигментни петна и дори от акне в лека форма.
Не бива да прилагате маската, ако страдате от тежка форма на акне, имате свръхчувствителност към лимоновия сок или отворени рани по кожата.
Добре е да прилагате тази маска веднъж в седмицата. Тя е доказателство, че красотата може да се поддържа и с природни средства и не е необходимо да харчите луди пари за това, пише dama.bg.

Лосионът ИН ДЕРМА е вашият верен помощник при кожни проблеми.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар