Преслава се прави на Лили Иванова

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Паметно участие имаше Преслава във варненска дискотека преди дни. За всеобща изненада добричлийката не се ограничи до своя репертоар, а представи и народни песни. Някъде в разгара на купона реши да зарадва почитателите си и със златния хит на Лили Иванова „Девет кръга“.

Пайнерката изви глас на живо на фона на оригиналната музика на песента, чийто автор е композиторът Митко Щерев. Вероятно под влиянието на последните катаклизми в личния си живот, а именно бурната си връзка с богаташа Георги Станоев – Бирмата, Преслава спонтанно внесе промяна в част от текста на „Девет кръга“. Вместо: „Какво съм аз за теб? Някаква случайна среща?“, феновете чуха нов вариант от

Певицата Преслава

Певицата Преслава

добричлийката: „С мен ли си, или те няма? Какво съм аз за теб? Някаква случайна… фолкпевица? Или сън от твоя сън?…“.

Едва ли големия поет Иля Велчев, по чиито стихове Митко Щерев композира музиката на „Девет кръга“, ще бъде очарован от малката поправка на Преслава. За оправдание на певицата може да се спомене предположението, че тя доста се вживя в изпълнението и даже на моменти звучеше като естрадната прима Лили Иванова, пише в. „Уикенд“. Преслава като че ли се припозна в образа на лирическата героиня, което не е никак чудно, тъй като и тя изживява сложна любов, разсъждават фенове след неочакваната промяна в репертоара на певицата във Варна.

Клипчета от представянето на Преслава на въпросното участие вече се появиха в интернет и светкавично добиха широка популярност.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар