Холи Бери отказа развод заради пари

Холи Бери се отказа от развода си с Оливие Мартинес. Носителката на „Оскар“ възнамеряваше да приключи отношенията си с французина, но размисли. Тези дни тя дори се появи с венчалния си пръстен, който напоследък не носеше.

Миналата седмица 49-годишната мулатка се разходи по улиците на Лос Анджелис в отлична форма и добро настроение. На срещналите я по пътя й калифорнийци тя показа не само напращелия си бюст, но и брачната си халка. Оливие го нямаше край нея, но бижуто на ръката й издаваше, че връзката им все още е факт. В периода, в който не носеше пръстена, Холи твърдеше, че го е загубила на фестивала в Акапулко. Тя не искаше да признае, че го е свалила, защото обмисля развод, пише в. „Уикенд“.

Холи Бери няма да се развежда

Холи Бери няма да се развежда

Наскоро актьорите имали среща, на която решили как ще я карат занапред. Двамата стигнали до заключението, че ако скъсат официално, ще разстроят децата си. Затова се спрели на вариант, при който продължават да са семейство, но без да са интимни. Освен това Оливие трябвало да обещае, че повече няма да е агресивен към жена си.

„Холи му прости старите грехове, но не желае да имат истински съпружески отношения. За пред хората те ще продължат да са двойка, но ще си водят и свой личен живот“, разкриват запознати с комплицираната ситуация.

Холивудската любимка дала заден за развода и по съвет на адвокатите си. Юристите й я предупредили, че ако натири Оливие Мартинес, ще трябва да му плаща солена издръжка – по-голяма дори от тази, която дава на бившия си приятел Габриел Обри, бащата на първородната й дъщеря. На последния тя цака по 20 000 долара на месец.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар