„Доброжелателка“ едва не съсипа семейството ми

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Неотдавна по много гаден начин научих, че мъжът ми си има любовница. Вървях по улицата, когато на пътя ми застана „доброжелателка“. Не познавах добре Таня, но тя ме покани на кафе – имала да ми съобщи нещо важно.

Когато стигнахме в центъра, тя ми показа през витрината на едно заведение гледка, която подкоси краката ми – мъжът ми седеше на една маса с младо момиче и го гледаше в очите. Очевидно ми изневеряваше. Разстроих се ужасно, обаче не можех да не забележа, че Таня остана много доволна. Забравих за кафето, което двете щяхме да пием, и хукнах към вкъщи, обляна в сълзи.

У дома натъпках в един чувал всички подаръци, които Стоян ми беше правил напоследък, и ги изхвърлих на боклука. После излязох, за да ми мине ядът. Когато се прибрах, заварих Стоян у дома. Вместо аз да го

Помислих си, че ми изневерява

Помислих си, че ми изневерява

нападна, той пръв ме атакува с думите: „Божичко, на какво приличаш?! Да не си пияна? Виж се само – разчорлена, мръсна, с изранени крака…“ Отговорих му, че трябва да свиква да ме гледа така, щом не ме харесва спретната, чиста и вярна. Той само се прекръсти и излезе някъде.

На инат наистина започнах да ходя като клошарка. Дори така се появих във фирмата му. Мъжът ми умря от срам пред подчинените си и побърза да ме избута към изхода. След това 3 дни не се прибра, а и аз не го потърсих. На четвъртия си дойде, събра малко дрехи в един сак и пак излезе. Реших, че се изнася, но дума не му казах.

На другия ден отидох отново пред онова кафене и какво да видя – този път вътре седяха тримата, Стоян, любовницата му и самата Таня. Говореха си нещо, смееха се. Реших, че непременно трябва да им се покажа. Не ми се зарадваха, получих някакво обяснение от Стоян, но не останах доволна. Малката лигла започна да ми се фръцка, ядосах се и излях колата й върху нея. Тогава Таня отвори голямата си уста – какво съм искала от дъщеря й. Така разбрах, че Таня всъщност беше организирала всичко. Надявала се е, че като видя съпруга си с друга, ще съсипя семейството си, а в дома ни ще се намести нейната никаквица. Всъщност двамата нямали никаква връзка, просто те го канели на кафе, под предлог че искат професионален съвет от него.

Радвах се, че Стоян също разбра гадния им план. След няколко разговора с него предишните ни отношения се върнаха. Поиска да му обещая, че ако нещо ме измъчва, първо ще говоря с него. Вече не скитам като бездомница, а къщата ни отново блести от чистота.

Таня и дъщеря й обръщат глави на другата страна, когато се срещнем на улицата. Лъжата им не успя, а нашите синове няма да растат като деца на разведени родители.

Мариела Г.

Пишете ни и вие на e-mail po.krasivi@gmail.com

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар