Прочетете съветите на Гуинет Полтроу за учениците и началото на учебната година

Моузес, 9-годишният син на Гуинет Полтроу, цяло лято я обсипва с въпроси, свързани със завръщането му в училище през септември

гуинет След като преценила, че му дава най-правилните отговори, актрисата ги прави достояние на деца и родители. Те са достъпни като наръчник в електронното издание Goop, което тя списва всяка седмица с помощта на професионални журналисти.

Звездата съветва момичетата и момчетата да залагат на класически, удобни и решени в тъмни или неутрални цветове тоалети, изработени от лесен за поддържане деним.

За да се грижат за здравето си, е желателно да си носят храна от къщи. Авторката на няколко кулинарни книги дава конкретни рецепти, които сама е изпробвала под вещото ръководство на шеф готвачи. Сред тях са доматена крем супа с крутони, ястия със спанак и броколи, леки пайове, гуакамоле с банани.

Гуинет Полтроу препоръчва на всички загрижени родители да запишат децата си на йога, защото асаните развиват тялото и духа. За да илюстрира ползите от тях, тя пуска в наръчника интервю с харвардския проф. Сат Бир Сингх Кхалса. След като дълги години наблюдавал групи ученици, специалистът установил, че в сравнение с практикуващите традиционни спортове, младите йоги два пъти по-лесно се справят със стреса и много по-бързо се съсредоточават.

Наръчникът съдържа богато илюстриран списък с ученически пособия, препоръчани от
Актрисата им препоръчва да се обличат класически, да си носят храна от къщи и да практикуват йога.

Актрисата уверява, че прилага всичките съвети върху собствените си деца – 11-годишната Епъл и брат й Моузес. Те са отличници, но доста специалисти критикуват строгия хранителен режим, на който ги подлага майка им. Децата са вегани, не приемат глутен и почти никакви въглехидрати.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар