Дами, мъжете обожават тези черти от характера ви

Ако спазвате тези съвети, мъжът ще бъде пленен от вас до края на живота си

С този материал ще ви разкрием по кои черти от характера ви си падат представителите на силния пол.

Често пъти ни се случва да се зачудим как да впечатлим даден мъж – дали да бъде нежни и добри или точно обратното.
Със сигурност няма точна рецепта, но пък едно е сигурно – ключът към успеха е в баланса.

И като стана дума за баланс, най-добрият начин, по който можете да го осигурите на организма си е като си набавите уреда „ХИДРО ХЕЛТ”.

Ако спазвате тези съвети, мъжът ще бъде пленен от вас до края на живота си

Ако спазвате тези съвети, мъжът ще бъде пленен от вас до края на живота си

Най-печелившият коз е просто да бъдете себе си, но пък ако целите да засилите интереса на някой мъж към вас, извадете на показ ето тези черти от характера си:
Увереност
Силният пол обожава уверените дами. Голяма грешка ще бъде, ако покажете ниско самочувствие пред партньора си, колкото и да сте близки.
Красноречие
Не очаквайте от своя избраник да се досети интуитивно какво искате и не мислете, че мъжете са надарени с телепатични способности, а просто кажете на глас вашите желания и очаквания. Бъдете сигурни, че мъжът до вас ще го оцени.
Страст
Тук далеч не става въпрос само за онази страст, която кипи под завивките, а за всичко – танцувайте, работете, смейте се и се карайте със страст.
Силният пол цени високо женската страст, а типичният пример за това са италианките, подир които мъжете тичат като кученца.
Непослушание
Жената мечта е тази, която е примерна в обществото и истинска мръсница под завивките. Истината е, че мъжът до вас не би имал нищо против, ако показвате дивата си природа в интимните моменти.
Непредсказуемост
Превръщането дори и на най-приятното занимание в рутина губи своя чар. Не е лошо понякога да измисляте интересни занимания, поемайки инициативата. Знайте, че мъжете мразят еднообразието, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар