Каквато майката, такава и дъщерята!

Дъщерите на известните поразително приличат на прочутите си родителки

Сюзан Сарандън и Ева Амури

Сюзан Сарандън и Ева Амури

Гуинет Полтроу и Блайт Данър

Носителката на „Оскар“ за женския си персонаж, дегизиран като мъж във „Влюбеният Шекспир„, израства в типично холивудско семейство. Баща й – Брус Полтроу, е известен режисьор, а майка й Блайт Данър е носителка на театралния приз „Тони“ и на този, който се дава за постижения в телевизията – „Еми“.

Изобщо не е чудно, че щерка им е решила да тръгне по техния маршрут. Блайт и Гуинет си партнират на големия екран в едноименния британски биографичен филм за поетесата Силвия Плат.

Лиса Боне и Зоуи Кравиц

Дъщерята на Лени Кравиц по-скоро прилича не на баща си, а на също небезизвестната актриса Лиса Боне. Екзотичната наследница на талантливи гени вече тръгна по стъпките на известните си родители, появявайки се в суперуспешните продукции „Дивергенти“ и „Х-Мен“.

Дакота Джонсън и Мелани Грифит

Анастейша Грей, както напоследък е по-известна дъщерята на Дон Джонсън, не само че много прилича на някога известната си майка Мелани Грифит, но е трето поколение актриса. Баба й е една от любимките на Хичкок – Типи Хедрън, чиито децибели сме гледали и слушали в лентите му „Марни“ и „Птиците“.

Сюзан Сарандън и Ева Амури

Колкото по-красива е майката, толкова по-красива е дъщерята. Сюзан Сарандън е безспорно приказна жена, но както е видно, явно е и доста щедра, щом е дала голям част от гените на наследницата си Ева Амури.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар