Фестивален стил – какви дрехи трябва да имаме в гардероба си?

Сезонът на музикалните фестивали настъпи с идването на лятото, а оттам в гардероба ни се пренесе и тяхната мода.

В последните години фестивалният начин на обличане все повече започва да измества ежедневното облекло. Всяка една модна марка има своя собствена колекция за такъв тип прояви, които набират все повече и повече популярност, пише в. „Телеграф“.

Облекло

Класическият дънков елек, включително и тези от кожа и с ресни, шарените кецове Convers, летните ботуши, римските сандали и късите панталонки или рокли са едни от емблемите на този тип начин на обличане.

При фестивалния стил вариантите за обличане са различни

При фестивалния стил вариантите за обличане са различни

Коприна, дантела флорални мотиви присъстват в облеклата, а най-желаните цветове са белият, бежовият и напук на очакванията черният. Сред аксесоарите задължително трябва да присъстват венците от цветя, слънчевите очила и шапките тип сламени. Най-актуалните аксесоари са гривните, които задължително или трябва да са малки и много на брой, или масивни и големи. Акцент се поставя върху висящите гердани, по-рядко се обръща внимание на обиците, които или трябва да са мънички и едва забележими, или големи и висящи. Особено внимание се обръща и на чантите, които задължително трябва да са преметнати през рамо и да са малки или да са по-големи тип торба и да се носят на лявото или дясното рамо. Актуални са и чантичките, които се носят на талията.

Грим

Фестивалният грим също не е за пренебрегване и си има свои собствени правила. Тенденциите и при него се променят всяка година, но както при дрехите, така и те следват духа на 70-те. Черният молив или очна линия и спиралата са задължителният макиаж за всеки един фестивал. Червеното червило също, а лекият руж допълва цялостната визия. Гримът не бива да е натрапчив, но не бива и да го забравяме. Съветваме ви да използвате ВВ кремовете пред тежките фон дьо тени и пудри.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар