Ползите от целувката

Целувката наистина е много полезна

Колкото и странно да ви звучи, целувката е много полезна.

Тя е отличен лек при главоболие. Доказано е, че когато се целуваме, забързваме циркулацията на кръвта в тялото ни, а това веднага ще намали главоболието. Иначе казано целувката с любимия човек може да замести успешно аналгина.

Някои дори твърдят, че целувката подпомага отслабването.
Фактите говорят, че страстната целувка изгаря 6.4 калории. Освен това трябва да знаете, че при целувка по бузата активирате само два лицеви мускула, а при тази с език – цели 34.
Какъв по-лесен и хубав начин от това да отслабваме със страстни целувки с любимия човек?

Целувката наистина е много полезна

Целувката наистина е много полезна

Целувката има мощното действие на алкохол. Можете да се почувствате опиянени и без употребата на спиртни напитки. Научно доказано е, че когато се целуваме тялото ни произвежда толкова ендорфини, колкото и когато приемаме алкохол или забранени вещества.

Всичко казано до тук не означава, че трябва да се целувате с всеки срещнат просто ей така за спорта, защото целувката с непознат крие и рискове. Чрез нея могат да се предадат повече от 270 вида бактерии.

Другият интересен факт за целувката е, че тя е заложена в ДНК-то ни. Няма да отречете, че има тясна връзка между целувката и създаването на потомство. Още повече целувката е най-бързият начин, чрез който можем да бъдем привлечени от партньора.

И не на последно място, устните ни имат уникален отпечатък. Внимавайте къде оставяте червилото си на салфетка, тъй като лесно могат да ви открият, пише ladyzone.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар