Вредните навици, които съсипват интимната близост

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Дори и не сте предполагали, че тези навици може да причинят срив в отношенията ви с партньора

Ще ви запознаем с най-вредните навици, които водят до срив в интимната близост с партньора ви.

Едни от най-известните психолози изготвиха списък с най-вредните навици, които със сигурност ще сринат интимната ви близост.
Ето ги и тях:
Приемът на алкохол повече от веднъж седмично може да ви изиграе лоша шега, тъй като по този начин изтощавате организма си и силите ви за любовното поле, са много по-малко.

Дори и не сте предполагали, че тези навици може да причинят срив в отношенията ви с партньора

Дори и не сте предполагали, че тези навици може да причинят срив в отношенията ви с партньора

Пушенето също вреди сериозно на интимната близост, тъй като води до спазми в съдовете и пречи на кръвопритока в мъжкото достойнство.
На следващо място се нарежда кафето. Разбира се, употребата му в умерени количества не е притеснителна, но ако прекалявате, трябва да знаете, че до води до свиване на кръвоносните съдове в резултат, на което се получава преждевременно изпразване, а това никак няма да се хареса на партньорката ви.

Главоболието е сред най-честото извинение, което пречи на интимната близост. Нежните половинки трябва да са наясно, че ако прекаляват с това извинение рискуват партньорът им да ги смени с друга. За да избегнете този риск, се доверете на уникалния уред STOP PAIN, който ще ви избави от главоболието със скоростта на светлината.

На следващо място сред враговете на интимната близост се нареждат някои медикаменти за понижаване на кръвното налягане или за лечение на диабет, които зле на мъжете. Същото действие върху дамите пък оказват антидепресантите и успокоителните средства, пише pik.bg.

И за да не се извинявате следващия път отказа на партньора ви за интимна близост с главоболие, си вземете STOP PAIN.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар