Знаете ли как да гадаете? Научете най-важните съвети!

Мнозина мечтаят да надникнат в бъдещето си и да узнаят отговорите на вълнуващите ги въпроси за любовта, здравето, децата, кариерата, имотното състояние и т.н. Можете да го постигнете лесно – има стотици описани варианти на гадания в домашни условия. Изберете този, който ви допада най-много, и спазвайте следните правила, за да имате успех.

gledaneВРЕМЕТО ЗА ГАДАЕНЕ

Едно от най-важните условия, за да получите вярна информация за бъдещето си, е да подберете правилно момента, за да извършите магическия ритуал. Добри за предсказания са дните и нощите, в които се изостря интуицията и в които връзката с духовния свят е по-осезаема. Обикновено такива са часовете на пълнолуние, както и 2-ия, 5-ия, б-ия, 7-ия, 10-ия, 12-ия и 13-ия ден от лунния цикъл.

Добре е да имате предвид, че петъците и съботите са неподходящи и дори се вярва, че ако гадаете в тези дни, ще предизвикате лошия късмет. Изключение се прави само за Бъдни вечерили Коледа, ако се падат в петък. Особено силни магични дни са и всичките между Бъдни вечер и Богоявление. Те са най-подходящи за разгадаване на любовни терзания, за семейни, здравни, финансови, професионални и всякакви други въпроси.

Януари е добър месец за прогнозиране в по-дългосрочен план. Точни отговори за финансови питания можете да полу чите в периодите, в които луната нараства. А най-добри месеци, в които да гадаете за паричното си състояние, са февруари, октомври и ноември. За любов и взаимоотношения най-подходящ месец за гадаене е април. През юли е най-удачно да търсите отговори на въпроси, свързани със здравето. През септември пък можете да научите всичко за предстоящи пътувания.

НАЙ-ЛЕСНИТЕ И РЕЗУЛТАТНИ МЕТОДИ

Ако ви интересува за кого ще се омъжите, сложете под възглавницата си огледало и когато заспивате, се съсредоточете върху мислите за бъдещия си годеник. И със сигурност в съня си ще видите кой е той.

За да разберете дали ще се сбъдне ваше желание, вземете 12 листчета и напишете на всяко от тях по една мечта. Преди да си легнете, поставете листчетата под възглавницата си. На сутринта изберете произволно три от тях. Предстои да се сбъдне именно това, което е написано върху тях. Най-простото гадаене е с помощта на книга. Изберете книга, най-добре да е на духовна тематика. С мисъл за това, което ви вълнува, изберете номер на страница и ред от нея и прочетете какво пише там – така ще получите информация за това, което ви интересува.

С помощта на тесте с карти за игра ще предскажете кое желание ще ви се сбъдне и кое не. Вземете картите в ръце, намислете нещо и извадете произволна карта – ако тя е каро или купа, значи желаното от вас ще се случи.

Гадаене с мидени черупки

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар