Кои са билките, които успокояват нервния стомах?

Две билки успокояват нервния стомах

билки „Диагнозата“ нервен стомах има широко разпространение сред хора на всякаква възраст. Под нея се има предвид повишена възбудимост. Известно е, че нервната система е свързана с функциите на всички органи. Стресова ситуация или психическо напрежение могат да подействат като пусков механизъм, който да наруши работата на стомаха и да му причини различни разстройства. Най-честите оплаквания са тежест след хранене, подуване, болки, ту силен глад, ту липса на апетит, запек, а след това диария.

Мерките са свързани предимно с нервната система. Необходимо е да прекарвате повече време сред природата, далече от напрежението, шума и отровите на големия град. Не бива да прилагате диета – стомахът не е болен и не е причина за оплакванията.

Добър ефект има отварата от клинавиче и теснолистен живовляк. От двете билки се приготвя смес от равни части. 1 с.л. от микса се вари в 500 мл вода 10-15 минути. След като изстине, се прецежда и се пие сутрин, обед и вечер по 75 мл преди ядене.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар