Кои са билките, които успокояват нервния стомах?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Две билки успокояват нервния стомах

билки „Диагнозата“ нервен стомах има широко разпространение сред хора на всякаква възраст. Под нея се има предвид повишена възбудимост. Известно е, че нервната система е свързана с функциите на всички органи. Стресова ситуация или психическо напрежение могат да подействат като пусков механизъм, който да наруши работата на стомаха и да му причини различни разстройства. Най-честите оплаквания са тежест след хранене, подуване, болки, ту силен глад, ту липса на апетит, запек, а след това диария.

Мерките са свързани предимно с нервната система. Необходимо е да прекарвате повече време сред природата, далече от напрежението, шума и отровите на големия град. Не бива да прилагате диета – стомахът не е болен и не е причина за оплакванията.

Добър ефект има отварата от клинавиче и теснолистен живовляк. От двете билки се приготвя смес от равни части. 1 с.л. от микса се вари в 500 мл вода 10-15 минути. След като изстине, се прецежда и се пие сутрин, обед и вечер по 75 мл преди ядене.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар