Тези няколко маски ще ви избавят от досадния пърхот

Пърхотът се образува в резултат на гъбична инфекция

Със сигурност никой не харесва досадния пърхот и търси всевъзможни начини да се избави от него още с появата му.

Ако искате да имате блестяща и здрава коса обаче задължително трябва да полагате грижи за нея, тъй като в противен случай неприятният пърхот ще се превърне в неразделна част от косата ви.

Пърхотът се образува в резултат на гъбична инфекция

Пърхотът се образува в резултат на гъбична инфекция

Ако и вашата кожа на главата е склонна към образуването на пърхот, всеки път преди да измиете косата си, натривайте скалпа със смес от рициново масло и настойка от невен в съотношение 1:1.
Оставете лечебната смес да подейства един час, след което я отмийте.
Спиртната настойка от невен ще нормализира работата на мастните жлези и ще възпрепятства образуването на гъбичките, предизвикващи пърхота.

Лосионът „Ин дерма”, който е разработен да подобрява здравето на кожата, е базиран на нови научни изследвания в областта на дерматологията и козметичните технологии.
Той е подходящ за хората със свръхчувствителна кожа, както и за всички, които са попаднали в жертва на псориазис, различни екземи, кожни възпаления и дерматити.

Ефективно средство за борба с пърхота е и маската с рициново масло.
Смесете 1 с.л. сок от кромид лук, 1 с.л. рициново масло и 2 с.л. водка. Натрийте сместа в кожата на главата и след 15-минутно действие я отмийте. Процедурата се прилага в продължение на един месец.

Ако не сте сред любителите на маските, можете да заложите на лосиона „Ин дерма”, който със сигурност няма да ви разочарова.

За да се избавите от пърхота можете да мажете главата си с кашица от кромид лук, след което увийте главата с найлон и кърпа. Оставете я да действа 120 минути и измийте добре с шампоан, пише zdraviste.com.

Лосионът „Ин дерма” може да ви избави от редица кожни проблеми.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар