Край на болките в кръста и гърба!

Всеки ден получаваме прекрасни писма от наши читатели и клиенти, които ни пишат, че са изключително доволни от факта, че са разрешили свой здравословен проблем. Можете да ни пишете и вие на po.krasivi@gmail.com

Госпожа Радка Асенова е страдала от шипове преди да открие колана MAGICBELT

Госпожа Радка Асенова е страдала от шипове преди да открие колана MAGICBELT

„Възрастна жена съм и от няколко години имам шипове. Знам, че няма как да ги излекувам, но поне искам да не ме боли. Пробвах поне десет вида мазила, няколко колана, ефект – никакъв! Тъкмо се бях примирила, че спасение за мен няма, видях в един вестник, а после и в сайта po-krasivi.net обява за коланa с турмалин и магнити. Чудих се дали ще ми помогне, но нали знаете – надеждата умира последна. Поръчах си го и чудото стана! Болките изчезнаха и вече всеки ден съм с колана MAGICBELT”.

Радка Асенова, Ямбол

„Всеки, който страда от ишиас, знае колко много боли. Бях готов да се сдобия с

Тошко Даракчиев е доволен от колана с магнити и турмалин

Тошко Даракчиев е доволен от колана с магнити и турмалин

всеки продукт, който помага при този проблем. Купих си лекарства, но нямаше голям ефект от тях. Ходих на терапии, но и този вариант не беше възможно най-добрият. Накрая си купих колан с турмалин и магнити MAGICBELT. След като си го сложих, някой все едно с магическа пръчка премахна болките ми. Вече се чувствам много по-добре и със сигурност ще го препоръчам на близки и приятели”.

Тошко Даракчиев, Нова Загора

MAGICBELT

MAGICBELT – магнитен колан с турмалин

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар