Очите и погледа разкриват намеренията на мъжа

Ако мъжът е готов да стане баща и се замисля за потомство, той подсъзнателно търси особа от противоположния пол, която е най-подходяща за износване и раждане на деца

1 поглед Съответно погледът му веднага се устремява в тазобедрената област. И ако след като е огледал талията и бедрата ви, той продължава заинтригувано да общува с вас – той е ваш! Тъй като този мъж, явно, подсъзнателно се е убедил, че е намерил подходящ партньор във ваше лице. Следва ответният ход – вие сами трябва да прецените доколко сте готова за майчинство.

Поглед към гърдите означава, че във въображението на мъжа вие вече сте разсъблечена и сте в обятията му. Не се огорчавайте, тъй като това е първобитният инстинкт на мъжете – за оцеляването на човечеството им се е налагало да оплождат много жени. И живота си дължим именно на този инстинкт. Затова, когато сте зафиксирали върху гърдите си този поглед на алфа-самец, сами решете какво ще се случи по-нататък. Това показва, че най-малкото той е привлечен от вас, а това е енергия, насочена към вас. Съответно вие можете да я пренасочите, да я преобразувате в нещо друго. Може би в процеса на общуване ще му хареса вашият вътрешен свят и след известно време и двамата ще се смеете, че в началото той е търсел само секс.

Възможни са малки нюанси. Не всички мъже се възбуждат от женска гръд. Има и такива, на които им харесват краката, и такива, които се вълнуват от задните части на дамите. Затова погледът в тази област трябва да се тълкува както и погледът към гърдите. С едно психологическо допълнение – краката се харесват на мъже, ценящи статуса на хората. Неслучайно олигарсите и бизнесмените предпочитат да са заобиколени от дългоноги жени с моделна външност – това е въпрос на престиж.

Шията оценява мъж, склонен към доминиране и сексуални отклонения. Ако търсите такъв, действайте. Ако ли не – бягайте с всички сили и изгаряйте мостовете след себе си. Подобни типове не се издават веднага и не е известно как ще завърши всичко това.

Ако мъжът е преминал теста на своя пръв поглед, продължете по-нататък. Наблюдавайте го повече, внимателно слушайте. Не просто кимайте и се съгласявайте, а се опитвайте да вникнете в разговора. А ако нещо не ви е ясно, веднага му кажете. Не се страхувайте да изглеждате смешна, проявете самоиррния. Тогава другите няма да имат шанс да ви се присмеят. И дори ако всичко ви е ясно в разговора със заинтригувалия ви мъж, разпитвайте го отново и отново за подробности. По този начин вие повишавате самооценката му, както и акциите си в неговите очи. Мъжете обичат да учат, да бъдат нужни, а по този начин вие задоволявате тази тяхна потребност.

В заключение – още една тайна. Клюкар е този, който говори с вас за другите; досадник -този, който говори с вас за себе си, а блестящият събеседник говори с вас за ВАС! Дори великият Цицерон се е препънал в този пункт: независимо от способността си да произнася красиви речи, той много обичал да се хвали. С което настроил против себе си много високопоставени и влиятелни хора, за което платил с живота си.

Така че нека се поучим от чуждите грешки и да общуваме с хората така, че те да се превръщат в наши приятели. Именно познанията в областта на физиогномиката ще ви позволят да говорите с всички хора за ТЯХ.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар