12 НЕЩА, за които не бива да ти е кофти (Дори напротив!)

1. Че обвиняваш град­ския транспорт за закъснението си за работа. „Преобличах се три пъти, защото не можех да реша как­во да обуя“, не звучи сериозно.

2. Че тестваш шампо­ана на съквартирантката си. Най-вероятно тя е пробвала кре­ма ти за лице.

3. Че не отговаряш: „И аз те обичам“, когато ти връчат валентинка. В областта на чувствата никой никому не е длъжен.

4. Че се усмихваш, когато някой на улицата се подхлъзне и спонтанно изпълни впечатляващ пирует. Много добре знаеш, че той би направил същото за теб.

5. Че не се преструваш, че ти пука, че е рож­деният ден на колега­та от долния етаж. С него сте се поздравя­вали всичко на всичко 3 пъти.

6. Че се чувстваш гузна и се опитваш да изкупиш вината си с някое подаръче. Поне опитваш.

7. Че препредаваш по веригата сочна клюка. Научно е доказано, че жените се сближаваме по този начин.

8. Че не проявяваш фал­шива любезност към гаджето на приятел­ката ти, което е абсолютен боклук. И освен това те загле­жда.

9. Че вместо да излезеш на разходка, се затва­ряш вкъщи с най-нови­те серии на „Истин­ска кръв“. За всяка жена на тоя свят емо­циите са по-хранителни и от слънцето.

10. Че си сменяш фризьора. Имаш нужда от разнообразие. И можеш да намериш по-добро предназначение на 10-те лева, спестени на всяко посещение.

11. Че уби хлебарка. Няма страшно, тя има сума братовчедки.

12. Че се правиш, че не познаваш бившето си гадже, когато се засе­чете по кръчмите. За какво да си говорите, за времето ли?

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар