Чалгата обръща гръб на бившите гаджета

Родните актьори са първи приятели с бившите си гаджета. Пример за такива отношения са актьорът Деян Донков и бившата му половинка Анастасия Ингилизова, които поддържат прекрасни отношения. От бурната си връзка двамата имат син Деян Донков-младши. Деян и Анастасия се залюбват преди години, когато Динката все още е част от щатната трупа на театър „Българска армия“. След раздялата си те продължават да са приятели и дори си споделят доста интимни неща. Неотдавна Ингилизова роди второ момче от колегата си Христо Петков. Малкият Константин проплака в елитна столична клиника. Според мълвата Донков също присъствал на раждането.

Изгора

Друга бивша изгора на секссимвола на родното кино и театър е моделката Кристина Милева. Двамата бяха

Алисия се раздели с гръм и трясък с Валери

Алисия се раздели с гръм и трясък с Валери

заедно цели четири години, а накрая дори стигнаха до годеж, пише в. „Телеграф“. Въпреки бурната си любов те се разделиха, а на финала Милева върна годежния пръстен. В момента Кристина продължава да развива успешна кариера на модел по света, а когато си е в България, винаги намира време да пие кафе с Донков.

Настоящата половинка на Динката – Радина Кърджилова, също има няколко сериозни връзки зад гърба си. Преди да се загаджи с Деян, актрисата бе обвързана със сина на звездата от „Всичко е любов“ Иван Иванов – Стефан. Двамата се срещат още докато учат в гимназията. Виждат се няколко пъти в квартала, преди да станат гаджета. И така цели 8 години, а доскоро Радина дори говореше, че именно Стефан е голямата й любов. След успешното начало на сериала „Стъклен дом“ преди няколко години двамата обаче се разделят. Причината е фриволна ваканция на Кърджилова с колегата й Явор Бахаров на родното Черноморие. Там Радина среща Калин, с когото изживява бурна, но кратка афера. Близки до актрисата издават, че тя предпочита да не поддържа близки контакти с бившите си гаджета. Според слуховете Радина никога не отказва да се види с тях, но гледа винаги срещата да е кратка.

Колежки

Бившият на Радина – Стефан, имаше връзка с колежката й и добра приятелка Луиза Григорова. Това доста охлади отношенията между близките преди време приятелки. Според близки до актрисите Кърджилова не спирала да мърмори на Стефан, че Луиза не е подходяща за него, че била много разглезена и искала на всяка цена да бъде известна. Накрая Стефан се замислил и замразил връзката си с Луиза. Най-бурната афера на Григорова бе с колегата й Явор Бахаров. Двамата бяха заедно доста време и според близките им любовта по между им била много силна. Но двамата скъсаха официално, като причината за раздялата им така и не стана ясна. Според слуховете къдрокосият актьор все още не може да прежали моделката и дори тайно се надява двамата някой ден пак да се съберат. Именно заради това Бахаров използва всеки удобен случай, за да я накара да ревнува. В опит да си я върне, по-малкият от братята Бахарови забърса по-младата си колежка Александра Тюркмен, с която се мъкнеше по всякакви светски събития. След като се раздели и с нея, Явор започна да обикаля столичните заведение в опит да си намери ново момиче. До връзка така и не се стигна. Независимо от това Явор е натрупал голям брой телефонни номера на девойки, до които прибягва, когато няма какво да прави.

Фолк

Не толкова прекрасни са отношенията във фолка. След края на любовта си с футболиста Валери Божинов фолкдивата Алисия не поддържа никакъв контакт с него. Двамата дълго водеха съдебни битки относно издръжката на наследника им Валери- младши. Днес малкият често се отбива при родния си татко, но Алисия не ще и да чуе за приятелска среща с Божинов.

Също като Алисия и колежката й Емануела прекъсна връзка с бившия си мъж – богаташкия наследник Никола. След краткотрайния им брак, който просъществува едва половин година, Емануела не иска дори да чува името на бившия си любим. Наскоро певицата дори призна, че е отвратена от Никола. Емануела не поддържа контакт и с първия си мъж, от когото има голям син на име Христо. Единственият, с когото зеленооката красавица е запазила добрия тон, е синът на продуцента й – Денис Касъмов, с когото дори планираха сватба.

За разлика от Емануела фолкдивата Анелия продължава да поддържа връзка с бащата на дъщеря си – бизнесмена Коко Динев. Певицата често се хвали, че Коко й е един от най-добрите приятели и за всичко може да разчита на него.

В нормални отношения останаха и пилетата на фолка – Константин и Райна. Според запознати обаче Райна едва ли някога ще прости на певеца, че й изневери.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар