Може ли огледалото да бъде талисман и ако да – как?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

На пръв поглед огледалото е обикновена вещ, дреболия, без която не може да мине нито една жена

20 огледало Но в същото време няма по-тайнствен и загадъчен предмет. Този банален аксесоар от козметичната чантичка може да се превърне във ваш талисман, способен не само да повиши самооценката ви, но и да отрази нападките на недоброжелатели.

ФОРМАТА ОПРЕДЕЛЯ СЪДЪРЖАНИЕТО

Кръглото огледалце е подходящо за всички жени без изключение. То няма да позволи да се отпуснат дамите, уверени в своята привлекателност, като навреме ще им напомни, че красотата е само труд. А на „сивите мишки“ ще отвори очите, че няма грозни жени! Погледнете се в магическото огледалце, концентрирайки вниманието си върху своите достойнства и избягвайки недостатъците.

Триъгълно огледалце е талисман за нестандартно мислещите хора. Желанията също изпълнява нестандартно. Ако мечтаете за любов, ще срещнете чуждоземен принц. Ако се надявате да срещнете истински приятел. Ако жадувате умопомрачителен секс, това ще се случи… в надуваема лодка.

Квадратното огледалце се използва за защита от зли сили и лоши очи. Такъв амулет трябва да притежава всяка жена. Но най-нужен етой на онези, които по силата на обстоятелствата постоянно контактуват с хора – мениджъри, лекари, учители, секретари…

Петоъгълно огледалце е подходящо, когато се устройвате на нова работа, отивате на събеседване или „на разговор“ в кабинета на началника – шансовете ви да успеете и/или да излезете сухи от водата нарастват многократно.

Шестоъгълно огледалце дарява финансово благополучие и успех в бизнеса.

В ОБКОВ ИЛИ БЕЗ
Огледалото в метален обков е приятел на всички кариеристи.

Огледало в рамка от бряст е амулет, който ще ви помогне да запазите здравето и винаги да бъдете тонизирани.

Огледало в бисерна рамка стои на стража на семейните интереси, особено е благосклонно към домакините, но помага в домашните дела и на работещите дами.

Огледало в обков, украсен с камъни и кристали, се използва за гадаене. Такива огледала са подходящи за всички, които гадаят „на бъдещ съпруг“, както и за хората, избрали магията за своя професия.

ПРОРОЧЕСКИ СЪНИША И ВРЪЗКА С КОСМОСА

Що се отнася до едрите форми, помнете: голямото огледало в антрето – овално, кръгло или квадратно – изпълнява защитни функции, прогонвайки злите сили.

Модните днес огледални тавани не са особено удачен вариант за интериор на дома: такъв таван ни лишава от връзка с Космоса. Не е много добре и когато в едната стая се „събират“ едновременно много отразяващи повърхности – огледала, всевъзможни огледални рафтове, шкафове с огледални витрини и т. н. Когато талисманите са прекалено много, те могат да блокират действието помежду си. Идеалният вариант за талисман за стая е малко овално огледало в рамка от пера и бисери. Но не само изчиства помещението от негативните енергии, но и носи красиви пророчески сънища.

ВНИМАНИЕ: ПУКНАТИНА!

Спуканото огледало не може да бъде талисман. То трябва да се закопае в земята и… да ви накара да се замислите. Защо амулетът е излязъл от строя? Случайно ли е, или защото сте искали от него прекалено много? Може би пукнатината е знак, че не преследвате това, което ви е необходимо.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар