Любовта е сляпа? ДА, да…

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Отдавна сме наясно, че мъжете са визуални създания, които отдават голямо значение на външния ни вид. Но знаеш ли например, че красивите жени не разполагат с богат избор на партньор? Или че мъжете се влюбват почти 5 пъти по-бързо от нас? Виж последните любопитни и полезни новини от любовното поле.

Красивите жени обикновено получават повече втренчени погледи, намигвания и еротични подхвърляния в сравнение със средностатистически добре изглеждащите жени, но шансовете им да бъдат поканени на среща от средностатистически добре изглеждащи индивиди от другия пол са малки, защото тези мъже се чувстват застрашени от тях.

Учебните заведения, кафетата и моловете са чудесно място за флирт, защото хората са по-предразположени към контакт с непознати на тези места. Неблагоприятни локаици за запознанства са ресторантите и кината.

Някои мъже са неспособни да се справят с промяна във външния вид на партньорката си вследствие на болест, остаряване или напълняване. проучване на над 500 двойки в Сиатъл стига до извода, че мъжете са 7 пъти по-склонни да напускат връзката, ако половинката им се разболее сериозно, отколкото жените.

92% от самотните родители биха излези на среща с други самотни родители.

Не едно и две проучвания са стигали до извода, че влюбените оценяват партньорите си като по-атрактивни от тях самите. Но един експеримент по темата е особено забавен: направени са снимки на двойки, след което са обработени във фотошоп в 7 варианта – реална снимка, 3 разкрасени кадъра и 3 загрозени кадъра. Участниците трябвало да разпознаят истинското сред фалшивите лица на партньора си. И познай какво станало? Двойките, които били доволни от връзката си, обикновено избирали разкрасените варианти, а двойките, които били нещастни – по-грозните!

Средно отнема от 12 до 14 срещи, преди двойката да размени ключове.

Знаците, че той иска да скъса. Всъщност винаги са очевидни. Започва да прекарва по-малко време с теб, вече не е романтичен, страстните целувки се превръщат в бързи докосвания на устните (особено показателна е липсата на целувки по време на секс), потупва те приятелски, докато се прегръщате, и опитва нонстоп да започне скандали.

Моногамните хора в света са само… 1%! Оказва се, че всъщност всички обичаме да сменяме любовниците си.

Ако група жени стоят заедно, но очите им шарят из помещението, те най-вероятно търсят мъже. Ако всяка една отива сама до тоалетната, значи наистина е така. Но ако са се скупчили заедно и се кискат и си говорят, без да се оглеждат, както и ако ходят заедно до тоалетната, обикновено не са на лов, се твърди в мъжки онлайн гайд за свалки.

Ако си над 45, имаш по-големи шансове да бъдеш отвлечена от терористи, отколкото да намериш любовта.“ Слава богу, това твърдение вече е опровергано!

„Дали тя няма да ме накара да избирам между нея и приятелите ми?“, „Ще имам ли време за себе си?“, „Няма ли да се окаже, че ме шпионира какво правя, къде и с кого?“, „Ще успея ли да й осигуря желания стандарт?” – така звучат най- разпространените мъжки страхове на тема „обвързване“.

Според неотдавнашно проучване мъжете са наясно дали се влюбват след само три срещи, докато жените не си позволяваме да хлътнем здраво до среща номер 14!

„Отчаяните“ в любовта винаги са на разположение, лепят се като гербови марки, имат нужда от постоянни уточнения „накъде вървят нещата“, просят си комплименти, свалят летвата си твърде ниско и намират приемливи обяснения за кофти държането на другия. Не звучи никак ОК, нали?

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар