Ето какво са работили звездите, преди да станат звезди

Възхищаваме се на звездите, защото са талантливи, прочути и богати

brad pit Невинаги обаче е било така, поне за голяма част от тях. Мнозина са започнали с непрестижна, нископлатена, понякога комична, друг път -смразяваща кръвта работа. Меган Фокс си изкарвала хляба, маскирана като банан, за да привлича клиенти в магазинче за сокове. Туристите, които се снимали с нея, й давали стотинки, без да подозират, че в жълтия костюм се крие изумително красива жена. Брад Пит пък се обличал като петел, за да кани хора в ресторант за бързо хранене. Докарвал си допълнителни доходи като шофьор на лимузина, с която доставял стриптийзьорки за частни партита.

Секс индустрията се оказва успешен трамплин и за Чанинг Тейтъм – самият той е бил стриптийзьор, пише вестник „Всичко за семейството“. Джон Хам („Момчетата от Медисън авеню“) подреждал интериорите за снимките на порно филми.

Актьорът Хю Джакман в продължение на 3 години се изявявал като клоун. Обаче не бил особено добър – не умеел да прави фокуси. Патрик Демпси жонглирал толкова изкусно, че известно време се издържал с това и спечелил второ място на международен конкурс.

Макар че заниманията им не били никак приятни, други звезди натрупват първите си пачки покрай чуждата смърт. Като тийнейджър легендарният рокаджия Род Стюарт бил гробокопач в Лондон. „Непрекъснато сънувах кошмари, свързани със смъртта. Реших да сложа край на това, като се доближа колкото се може“ повече до нея“, признава той. С ужаса си от отвъдното се е справила и Упи Голдбърг. След като взела диплома за козметичка, тя станала гримьорка на трупове. Заработвала и като оператор на секс телефон.

Кристофър Уокън е бил дресьор в пътуващ цирк. „Не мислете, че съм супергерой. Шеба, за когото отговарях, беше стар, мил и послушен лъв. Приличаше по-скоро на куче“, признава актьорът. По лъвовете се увличал и Силвестър Сталоун, само че професията му била по-долнопробна – чистел клетките им в зоопарка на „Сентръл парк“. Хигиенист, но на птичи кафези, бил и Матю Макконъхи. Освен това носителят на „Оскар“ миел чинии, за да закръгля бюджета си. На 17 Уорън Бийти бил нает във Вашингтонския театър. Но не като актьор, а като ловец на гризачи, който нощем обикалял близките алеи, за да пази красивата сграда от нашественици. Елън Дидженерис споделя, че е станала веганка, защото като млада по цял ден отваряла стриди в изискан ресторант.

И други актьори са дебютирали с причудливи професии. Орландо Блум хвърлял глинени гълъби, които посетителите на стрелбище целели с въздушни пушки, Мик Джагър бил портиер и пиколо в психиатрична болница. Марая Кери проверявала дали шапките в моден бутик са подредени. Но я уволнили, защото била надута.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар