4 правила за хубав старт и бодрост през целия ден

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Има дни, в които просто не може да се отлепите от възглавницата, иска ви се да се направите на болни да не подхващате абсолютно нищо

бодрост Може да приложите поне 4 хитрини, за да се ободрите.

1. Измислете си предизвикателство. Не е казано, че трябва да е свързано с работата. Може например във въпросния ден да си накъдрите косата, да лакирате ноктите си в кървавочервено, да облечете екстравагантна дреха. Така ще разсеете тягостните мисли, ще станете и ще тръгнете.

2. Музиката зарежда с енергия. Пуснете си песните, които най-много харесвате, и потанцувайте. Не се притеснявайте, че ще закъснеете за работа. По-добре е да отидете 15 минути по-късно, но заредени със сили, отколкото навреме, но да сте унили през целия ден.

3. Започнете сутринта с телефонен разговор. Обадете се на приятел, когото отдавна не сте чували. Със сигурност ще има за какво да си поговорите. Ако всичките ви близки са твърде заети с работа, може да напишете дълъг имейл или истинско хартиено писмо на роднина, който живее в чужбина.

4. Обещайте си награда. Кажете си, че ако успеете да свършите всичко, което сте набелязали за деня, накрая ще си купите някаква дребна, но красива вещ. Само недейте да си подарявате сладкиши, защото после ще съжалявате за качените килограми.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар