Малин Кръстев се пропи

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

В 11 часа преди обед Малин Кръстев вече пие водка с портокалов сок, разказват хора от приятелския му кръг. Актьорът от „7 часа разлика“ открай време е известен със страстта си към спиртните напитки, само че проявите му в последно време граничат с алкохолизъм, притеснени са неговите близки.

В късното утро Малин често закусва с приятели в кафене, намиращо се в района на Народния театър. Докато сподвижниците на бившия водещ на „Господари на ефира“ отпиват глътки кафе в комбинацията с пресни кроасани, то Кръстев вече се налива с микс от чаша портокалов сок и водка, пише в. „Уикенд“.

malin krastevУдарните дози алкохол продължават до късния следобед. На репетиции театралът не спира да се налива с шише евтина българска водка. Въпреки голямото количество изпита огнена течност, Малин е трезвеник, кълнат се колегите му. Той рядко трепери или залита, вероятно заради организма му, който е ежедневно третиран с алкохол. След като неотдавна жена му – актрисата Станка Калчева, го зарязала, той увеличил дозите. Почти не общувал с колегите си, които открито го избягвали.

„Малин е много талантлив актьор, но има зъл нрав, а откакто пийва повечко, е направо непоносим. Затова и го изгониха от „Господари на ефира“ – беше направо невъзможно да се работи с него“, издават колеги на Кръстев.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар