7 летни предложения за пазар

Не знам с какво да подновите гардероба си това лято? Не се тревожете, защото този сезон носи заряда на последните няколко и прави ревизия на няколко стари тенденции, които вие със сигурност обичате. Всичко от неутралните цветове, тропическите шарки до милитъри и всичко между тях, така че дори и да нямате най-новите тенденции, най-вероятно ще намерите нещо подходящо в задната част на гардероба ви.

Неутрални цветове
Неутралните цветове направиха много силно впечатление по модните подиуми през този сезон и доказаха, че не бива да се страхувайте да ги носите! Тези цветове понякога може да обезличават тена ви, затова е важно да изберете правилния нюанс на вашата кожа. Те също са подходящи за лятото, тъй като ви пазят от слънцето и са много подходящи за носене с всякакви аксесоари. Ако не сте фен на неутралния оттенък при облеклото като цяло, може да изберете чифт обувки в тези нюанси или по-големя кожена чанта.

Тропически десени
Няма по-добро време от тазгодишните летни жеги за да открадне тропически вид!Тропическите десени добавят дозина цветове и в комбинация с чисто бяло или горе споменатите неутрални цветове, може да изглежда много секси. Вземете си пола или рокля с тропически десен и комбинирайте с  бял топ отгоре и голям колан.

 

Военно-вдъхновено
Толкова модерната военна тенденция от преди няколко сезона се завръща с пълна сила и тази година. Изглежда,че магазините по цял свят прегръщат с радост тази тенденция. Стила не се определя само от традиционния зелено-сив цвят, но и от детайли като копчетата, пагони и циповете. Сака в този стил са подходящи в комбинация с рокля или дълги черни дънки. Можете също така да намерите рокли, къси панталони и дори поли в стил вдъхновен от така наречената „Милитъри” вълна. Просто се уверете, че избирате подходящите аксесоари и запази всичко останало хубаво и семпло!

Морски раета!
Обичате ли морските ивици? Ако е така, това е вашето плавателно лято! Морските раета никога не са били толкова горещи,а сега можете да си вземете раирани панталони, обувки, ризи, якета, поли общо взето всичко, за да зарадвате вътрешната си моряшка страна.

 

Рокля тип риза
Това е писъка на сезона, перфектни за лятото, защото са супер удобни, лесни за носене и можете да ги сложите върху бански костюм. Нещо повече с такова облекло можете да отидете както на среща за обяд, така и на вечерна разходка из морските курорти.   за една нощ по надолу. Само отскочете до квартирата за чифт токчета и сте готови за вечерта!

Плисирани поли
Друга гореща тенденция това лято са плисираните поли и това е, защото те изглеждат супер сладки, когато се комбинират с ниски обувки и чехли, а отгоре с тесен топ. Изберете по забавен и ярък цвят или тропически десен и го комбинирайте с бял или неутрален прилепнали потник.

 

Гащеризон
Това е дрехата предизвикваща или любов или омраза, но те са огромна част от това лято и това е, защото те са освободени от всякаква суета! Помислете за това … имате тоалета, направен за вас в едно част. Всичко, което трябва да направите е да добавите някои аксесоари и какви обувки пожелаете – джапанки, сандали, пантофки или токчета.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар