Тази година е осмица! 2+0+1+5=8

промоции

В нумерологията осмицата означава власт и пари, но основната същност на тази цифра е баланс!

Година Овца осмица1Освен това е година на Овцата (Козата), която е осми знак в китайския зодиак.

Осмицата носи мъдрост, богатство и успех. Тя символизира безкрайност, а тези, които имат лично число 8 са хора с бодър дух, много трудолюбиви, здрави като правило и със заложби за много материални придобивки. Тези хора имат много щастливи семейства и се радват на дълголетие.

Всяка цифра в нумерологията се свързва с определена планета. Осем се свързва със  Сатурн, който  управлява меланхолията, сдържаността, самоограничаването и дисциплината, сериозността, пестеливостта, властта и способността да се приемат ограниченията на живота, като в действията и работата си се съобразяваш с тях.

В момента съществуват нарастващи неравновесия в човешките морални ценности, като например между толерантните и нетолерантните, между бедни и богати и т.н. 2015 година ще поправи някои от тези дисбаланси.  Политиците, които работят за балансиране на тези неравновесия между богати и бедни ще имат невероятни успехи за икономиката на страната. Ако политиците не покажат стремеж да балансират неравенството, народът ще се надигне и ще ги принуди да променят и възстановят баланса.

За всеки човек, тази година ще донесе различни възможности. Влиянието на 2015 година за всеки зависи от личния му житейски път, който се определя от личния му номер (число, цифра) за тази година. За целта съберете цифрата на месеца на раждането си с датата и прибавете 8 – цифрата на тази година (например, роден на 17 декември – 1+7+1+2=11, 1+1=2, събираме с 8 и получаваме 10, 1+0=1 – вашия личен номер за тази година). Така ще получите личния си номер за тази година и можете да прочетете прогнозата за вас в продължението.

 

Продължение …

Само в България: Да завършиш Консерваторията и да станеш сервитьор!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар