Прогноза за житейския път през 2015 за всеки личен номер

промоции

Част 1

Личен номер 1 – Ще откриете, че 2015 година е много добра за начало и нови проекти. 

Година Овца осмица-2Вие трябва да се съсредоточите върху самоусъвършенстването си. Тази година е идеална за започване на нов бизнес и ще се насладите на успешния му растеж в бъдеще.

Личен номер 2 – 2015 година ще имате възможност да поставите всичко по местата си и да направите живота си по-структуриран. Ща научите стойността на компромиса, с който ще подобрите хармонията в живота си и ще обърнете внимание и на хората около вас.

Личен номер 3 – В повечето случаи 2015 година означава забавление и радост за хората с този личен номер. Но в някои случаи, това не означава непременно, че тази година няма да имате проблеми. Годината може да ви предостави изпитания, с които непременно ще се справите.

Личен номер 4 – През 2015 г. ще влезете в ролята на треньор, за да поставите нещата си в правилния порядък, като изградите основа за бъдещето си. Непременно обърнете внимание на здравето си и не пренебрегвайте болежките.

Личен номер 5 – 2015 е годината на промените и добро време за предприемане на нови рискове и нови посоки. Лична година 5 също означава период, когато любопитството ви ще се прояви напълно. Намерете време за пътуване, което отговаря на вашата любознателност и проучване на нови места и възможности.

Личен номер 6 – 2015 е годината, когато ще трябва да намерите баланса между домашния живот и работата си. Вашето семейство трябва да е най-важно и да има предимство пред всичко останало. Погрижете се за семейството си и за отглеждането на децата си.

Личен номер 7 – 2015 година при вас ще бъде добра да опознаете по-добре себеси, да направите самоанализ и да предприемете необходимите промени, за своето усъвършенстване. Ще имате възможност да преразгледате и ежедневните си задължения.

Личен номер 8 – 2015 е годината, в която ще покажете своите лидерски умения и ще се справите с всички проблеми, които ви се изпречат. Това е най-доброто време, за да реализирате своя успех и да постигнете финансова печалба.

Личен номер 9 – Годината 2015 маркира времето, когато трябва да се сложи край на всичко, което сте започнали през последните 8 години. Мигът да завършите 9-годишния цикъл и да се възползвате от наградите най-накрая дойде. Вие трябва да забравите всички лоши неща, които са се случили за последните осем години и да се подготвите за нов цикъл.

 

Как да подредите живота си, според рождената ви дата?

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар